Egy olyan játék ingyenes most a Steamen, amit imádni fognak azok, akik szerették a Sekiro harcrendszerét, és imádják az animés stílust.

2023.11.07. – Ha játszottál már valaha a FromSoftware Sekiro: Shadows Die Twice című játékával, akkor valószínűleg nagyon tetszeni fog az a játék is, ami most teljesen ingyenes a Steamen. A november 3-án megjelent Kannagi Usagi talán nem annyira kiforrott és összetett játék, mint a FromSoftware címei, de akik szeretik azt a harcrendszert, azok imádni fogják. Főleg, ha alapvetően bejön az animés stílus.

A Kannagi Usagi egy új soul-like játék, ami feltűnő hasonlóságot mutat a Sekiróval, legalábbis ami a harcrendszert illeti. Amikor tehát az mondom, hogy hasonló, inkább a játékmenetre értem, mert a Kannagi Usagi színes, anime stílusú világot képvisel. A külsőségektől eltekintve azonban, ha úgy döntesz, hogy beleveted magad a játékba, mert jól ismered a Sekirót, akkor ismerős lehet a dolog. Ahogy arra egy játékos is rámutatott, a Kannagi Usagi nem csak hogy egy animés Sekiro-klón, de teljesen ingyenes a Steamen.

Ha megnézzük az értékeléseket, hamar kiderül, hogy a játék nem fog olyan hosszan tartó szórakozást nyújtani, mint a Sekiro, azonban elég változatos ahhoz, hogy néhány óráig lekösse a souls-like játékok szerelmeseit. A gépigény szerint minimum NVIDIA GeForce RTX 3070 kell a futtatáshoz.

„Sekiro, de ingyenes és anime lányok vannak benne” – írja egy komment, ami elég jól összefoglalja a lényeget. A játékot innen tudod ingyen letölteni. Jó szórakozást!

Ezt láttad?

Dühösek a gamerek az Xbox AI miatt – ezért szálltak bele a tervbe

×