Egy tehetséges youtuber megunta, hogy ennyit kell várni Elon Musk Tesla Cybertruck autójára, így csinált egyet fából, rekord idő alatt.

2023.11.06. – Elon Musk még 2019. novemberében, igen komikus körülmények között mutatta be a Cybertruckot, ami a betörhetetlen, de aztán csak-csak betöredező ablaka mellett is egy egészen izgalmas elektromos pick-upnak ígérkezett. A Tesla első embere akkor még azt ígérte, hogy a gyártások 2021-ben meg fognak kezdődni, és fokozatosan fogják szállítani, de ezt a tervet még abban az évben elhalasztották. Ezután Musk arról beszélt, hogy 2022-ben már biztosan körbe „cybertruckozhatjuk” majd a világot, viszont az is tény már, hogy erre sem került sor. Mindenki abban bízott hát, hogy majd 2023 fogja megtörni a jeget, ám a hivatalos megjelenésre még most is csak várunk.

cybertruck

„Idén szeretnénk befejezni a Cybertruck fejlesztését, és jövőre készen állunk a gyártásra.”

 

-mondta Elon Musk a Tesla berlini gigagyárának megnyitó ünnepségén még tavaly. Már igencsak ketyeg az óra, immáron novemberben járunk, s még mindig sehol a Cybertruck megjelenése.

Valószínűleg ennek is köszönhető az, hogy ND -Woodworking Art új, ambiciózus projektbe kezdett. A Youtube-on közkedvelt kreatív csatorna elkészítette ugyanis a Tesla Cybertruckját, méghozzá fából. S mindezt tette 100 nap alatt úgy, hogy utána az utcára is tudták gurítani a járművet.

 

A fából készült Cybertruck egyébként nem egy mod, hanem egy tényleg nulláról felhúzott autó. A kasztnit, a motorikát, mindent úgy raktak össze, hogy az autó működőképes legyen. Így még inkább megsüvegelendő a 100 napos gyártási idő.

Még a jármű extráit is sikerült ennyi idő alatt lefejleszteni és elkészíteni fából. Ott van például a lenyitható „csomagtartóplató”. Az autó hátulján elfér egy mini quad is, amit le és fel is lehet gurítani a platón. A világítást jó minőségű LED lámpákkal oldották meg, egyáltalán nincsen gagyi-hatásuk azoknak sem.

Természetesen normál használatra nem képes a fából készült speciális Tesla Cybertruck, viszont példastatuálásnak kiváló. Ha 100 nap alatt el lehetett készíteni egy működő Cybertruckot fából, akkor már igazán piacra dobhatná Elon Musk óriásvállalata a konkrét gépet 4 év eltelte után.

Ezt olvastad már?

Rossz Call of Duty játékot pontoztak le a nem okos MW3 játékosok

×