Egyre közelebb a Modern Warfare III multiplayer startja. A Call of Duty fejlesztői ezúttal a feloldható Camo-k egy részét mutatták be.

2023.11.06. – A Modern Warfare III 2023 november 10-én jelenik meg hivatalosan. A béta tesztre október első felében került sor, az első tapasztalatok bizony vegyesek volták. A játékosok a korábban elhintett változásokkal elégedettek, de már az első csalók is felbukkantak. Nem kell hatalmas ugrásra számítani a cím kapcsán, sokkal inkább egy erőteljes ráncfelvarrásra érdemes készülnie a rajongótábornak. Sokak szerint a Modern Warfare III lehet az a játék, aminek a 2022-es címnek kellett volna lennie. Érezni lehet, hogy a fejlesztők valóban odafigyeltek most a közösség kritikus hangjaira, hiszen olyan, korábban kért funkciók, pályák is visszakerülnek, melyekre senki sem számított.

Call of Duty Camo

Call of Duty Camo

A Mastery Camo-k olyan speciális skinek, textúrák a Call of Duty játékokban, melyek megszerzéséhez küldetéseket, feladatokat kell végrehajtaniuk a játékosoknak. Ezek rengeteg időt emészthetnek fel bizonyos esetekben, nem véletlenül szeretik mutogatni a játékosok a megszerzett camo-kat. A Modern Warfare II arany színű camo-jához például minden egyes alap camo-t fel kellett oldania a játékosnak, hogy megkapja az ehhez szükséges feladatot. A Platinum pedig már még nehezebb feltételeket szabott.

Ezeket a Call of Duty Camo-kat oldhatják fel a játékosok

A fejlesztők hétfő este friss információkat is elárultak ezekről:

  • Az alap (Base) Camo-kat heti és napi küldetések feloldásával szerezhetik meg a játékosok, Multiplayer és Zombie módokban
  • A Multiplayer módban 4 alap Camo várja a játékosokat
  • A zombi módban szintén 4 darab Camo-t oldhatnak fel a játékosok
  • A Launcher és Melee tárgyakra szintén 2-2 Camo-t oldhatnak fel a játékosok a Zombie és Multiplayer módokban

Modern Warfare II fegyverekre – Zombie Camo:

 

Modern Warfare III fegyverekre – Zombie Camo

 

Modern Warfare III fegyverekre – Multiplayer Camo:

 

Az elkövetkezendő időszakban még többet megtudhatunk majd a Camo-król és annak pontos feloldásáról. Érkeznek a heti küldetések, de több változtatásra is készülhetnek a játékosok.

Íme a Modern Warfare III összes új fegyvere – Teljes a hivatalos lista

×