A fejlesztők már megerősítették, hogy a skineket és a loadoutokat sem kell félteni. Ismerős helyszínekkel is találkozhatnak a Call of Duty rajongók.

2023.11.01. – Órákon belül hivatalosan is elstartol az új Call of Duty éra. A Modern Warfare II és Modern Warfare III azonban különleges, eddig szokatlan kapcsolatot ápol egymással. Sokak szerint ez azért lehet, mert tényleg DLC-nek készült a 2023-as cím, ám ezt a fejlesztők tagadják. Az azonban biztos, hogy sokkal szorosabb átjárásra számíthatunk a két játék között. Kiemelhetjük a skinek és különböző kozmetikai tárgyak átvitelét, hiszen korábban ilyenre még nem volt példa a franchise történetében.

A fegyvereket és azok blueprintjeit szintén használhatják majd a játékosok a 2023-as Call of Duty-ban. A fejlesztők azt ígérték, hogy új kiegészítők segítségével pedig teljesen új karakterisztikájú játékszereket varázsolhatnak majd a rajongók a korábbi AR, SMG vagy épp Sniper választásokból. Már ez is örömmel töltötte el a játékosok jelentős részét, hiszen így nem kell kidobni egy év után a szépen felépített loadoutokat, a megvásárolt skineket és a többi kifarmolt tárgyat. Úgy tűnik azonban, hogy még magasabb szintre emelné ezt az összefonódást a fejlesztői gárda.

A Modern Warfare II pályái megérkeznek az új Call of Duty játékba is

A fejlesztők kedd este elárulták, hogy több Modern Warfare II map is bekerül majd a Modern Warfare III rotációjába. Az elsők között a Farm 18, Mercado, Shoot House érkezésére várhatnak majd a játékosok. Ezek nem számítanak bele a korábban beígért 12 új 6v6 pályába, így emiatt sem kell aggódni. Szintén biztosra vehetjük, hogy a Cuttthroat játékmódot ezeken a pályákon nem élesíti majd az Activision. A Modern Warfare III kampányának előtöltése már elstartolt, csütörtök este pedig indulhat is a játék az előrendelőknek.

Ismét egy kis extra FPS-t nyerhetünk – Újabb Nvidia driver érkezett

×