Az Apple iPhone 15 széria elérhetősége az elmúlt hetek folyamán nem volt túl jó. Van azonban, akihez 60 készülék is eljutott.

2023.11.01. – Az Apple szeptember 12-én leplezte le az új iPhone szériát. Ekkor a 15, a 15 Plus, a 15 Pro és a 15 Pro Max készülékek mutatkoztak be. Tíz nappal később, szeptember 22-én pedig el is indult az árusításuk. Nem titok, hogy a szűkös raktárkészlet és a nagy kereslet kombinációjának köszönhetően hiánytermék az iPhone 15. Vannak, akik csak mostanában jutnak hozzá a szeptember közepén megrendelt készülékekhez. Nagy eséllyel novemberre, december elejére már rendeződnek a raktárkészleteket, úgy tűnik, hogy ennek nyomait már egy átlagos vásárló is megérezhette.

Meglehetősen fura videó került fel a TikTokra néhány órája. Az Apple egyik vásárlója kellemes meglepetésben részesült, amikor beállított hozzá a futár. Már a csomag súlyán is lehetett érezni, hogy valami nincs rendben, de a kibontás után hamar egyértelművé vált a szituáció. Az almás cég a felhasználó által megrendelt 4 darab helyett egy teljes doboznyit, azaz 60 darabot küldött ki. Ráadásul mindezt 1 TB-os változatokban, így a lehető legdrágább modellek jutottak el a vásárlóhoz.

Ennyibe kerül a 60 darab iPhone 15 Pro Max

@legends_gio Someone reallyyy screwed up 😭 #fyp ♬ original sound – Legends_gio

Magyarországon 800 ezer forintért vihetjük haza az 1 TB-os 15 Pro Maxokat, azaz hamar kiszámolható, hogy 60 darab ebből összesen 48 millió forintot kóstálna. Ez közel 46 millióval több, mint amennyibe a vásárló által rendelt 4, egyébként „csak” 256/512 GB-os készülék kerülne. Egyes országokban a tévedésből kiszállított termékeket megtarthatja a vásárló, míg más országokban bizony kötelező a visszaszolgáltatás. Aztán az Apple persze a hatóságoktól függetlenül is dönthet úgy, hogy letiltja a fenti videóban szereplő készülékeket. Ha valamilyen csoda folytán megtarthatná a készülékeket a fenti videó feltöltője, akkor 50 ezer forintos darabáron jutott hozzá a készülékekhez. Így már nem is olyan drága az Apple, igaz?

Forrás: PCFórum

Új korszak kezdődött? – Így fut iPhone 15 Prón a Resident Evil Village

×