Zavarba ejtően, már-már félelmetesen olcsón, 5400 forintért adnak 12 nagyszerű játékkiválóságot, a trükk pedig csak az, hogy a befolyt összeget jótékonyságra fordítják.

2023.10.31. – Az idén áprilisban 100. esztendejét betöltő Warner Bros. nem csak a filmes és sorozatos streaming szolgáltatásán ünnepelteti magát, hanem a videojátékain keresztül is, amelyek közül jó néhányat most annyira zavarba ejtően leakcióztak, hogy elsőre még nekem is nehéz volt elhinnem, hogy nem egy megkésett április elsejei tréfáról van szó.

Az akciózás sem akármilyen ám: a WB Games a jótékonysági akcióiról híres Humble Bundle-vel pacsizott össze, hogy egy 12 játékot tartalmazó csomaggal szolgáljanak egy igazán nemes célt. A játékosok ugyanis a vásárlásaikkal nem csak a kiváló WB-játékokat szerezhetik meg mocskosul olcsón, hanem egyben támogatják is az „International Medical Corps” jótékonysági szervezet munkáját, akik így bajba jutott, nélkülöző, illetve különböző háborúktól szenvedő embereknek, családoknak és gyerekeknek tudnak nagyobb és hatékonyabb segítséget nyújtani.

A Humbe Bundle warneres akciójának három szintje van:

egy 4,75 eurós ~ 1800 forintos, amiben 5 játékot kapunk:

  • a Mad Maxet,
  • a Mortal Kombar XL-t,
  • a Batman: Arkham City és a Arkham Asylum GOTY Editionjeit,
  • illetve a Middle-Earth: Shadow of Mordor – GOTY kiadását.

egy 9,5 eurós ~ 3600 forintos, amiben a fentieken túl még miénk lehet a

  • Mortal Kombar 11 – Ultimate,
  • a Batman: Arkham Knight – Premium Edition,
  • a Batman: Arkham Origins
  • a Middle-Earth: Shadow of War – Definitive Edition,
  • és az Injustice 2 – Legendary Edition,

– az úgy már 10 játék, illetve van még a mind a 12 játékot tartalmazó 14,25 eurós ~ 5400 forintos szint, amely természetesen az összes fent felsorolt játékot tartalmazza, plusz a Gotham Knights és a Back 4 Blood is a miénk lehet vele. Ha szeretnénk ezeknél nagyobb összeggel hozzájárulni a jótékony célhoz, akkor azt is megtehetjük, így nyilván több pénz jut a humanitárius szervezethez.

Az viszont teljesen mindegy, hogy melyik csomagot választod, mert mindenképpen jól jársz. Ha az összes játékra igényt tartasz, akkor összesen 153.000 forintot spórolhatsz, a játékok normál áron számolt összértéke ugyanis 158.400 forintban ~ 413,96 euróban állapítható meg. A Humble-Warner akció november 28-ig, illetve a készlet erejéig tart, szóval semmiképp sem érdemes sokáig halogatni a vásárlást, amennyiben a játékok (vagy egy részük) még hiányzik a Steames gyűjteményedből.

Mindeközben erről az ajánlatról sem érdemes lemaradni:

9 olyan király játékot kapsz 899 forintért, hogy menten beleszédülsz

×