Itthon nem szokás a cukorkagyűjtögetés, de a gamerekenek attól még jár egy kis édesség! A Steam finom vására már csak pár napig elérhető.

2023.10.30. – Steam Scream – A bosszú néven hirdetett halloween-i vásárt a Steam. Nem tudni, honnan a cím, de érzünk benne némi beintést az egyre jobb ajánlatokat kínáló konkurens, az Epic Games felé. Az év legrémisztőbb évszakára hirdetett kedvezmények keretében akciós és ingyenesen játszható game-ek, valamint ingyenes demók is vannak. A vásáron külön kategóriát élvez a Steam Deck és a VR.

A leárazások 20-60-75, sőt, néha 90-95 százalékosak, szóval ritka jó alkalomnak tűnik, hogy még egyszer utoljára a karácsonyi hajrá előtt jól telepakold a kosaradat. Olyan franchise-ok nagy címeit is beemelték az akcióba, mint a Dead by Daylight, a Metro vagy a Diablo. A címeket kategóriákra bontották, így a stílusodnak megfelelő Túlélő horror, Sötét fantasy, Vámpíros, Farkasemberes, Lovecrafti, Pszicho-horror szekciók könnyebbé teszik a keresést. A teljesség igénye nélkül, ezek a legjobb ajánlatok, amikre érdemes lecsapni:

Ha egy vasat se akarsz költeni, ezek most a Steam Scream legkelendőbb ingyenes játékai:

A Steam Scream összes ajánlatát erről a gyűjtőoldalról indulva találod meg. Gyorsnak kell lenned, mert magyar idő szerint már csak november 2-a csütörtök este hat óráig élnek az akciók!

A Steam akciója után ezekre lesz érdemes lecsapni:

12.500 forintot spórol Neked az Epic, két ritka élvezetes játékkal

×