Néhány napig az összes PC-s teljesen ingyen játszhatja a Diablo IV-et, ami éppenséggel mostanában frissült nem elhanyagolható mennyiségű új tartalommal.

2023.10.27. – Az Xboxos próbaidőszak után a PC-s játékosok is teljesen ingyen rárepülhetnek a Diablo IV-re, de nem árt sietni, az ingyenes időszak ugyanis nem tart örökké.

A mai nappal kezdődően egészen a halloweeni őrületig kezdetéig, azaz október 30-ig lehet egyetlen fillér elköltése nélkül kipróbálni a Blizzard 11 éve várt újabb nagy Diablo fejezetét. Ehhez pedig nem is kell olyan sok mindent tenni: csupán le kell tölteni a Battle.net klienst, bejelentkezni az újonnan létrehozott vagy már idétlen idők óta meglévő profilunkba, majd a Diablo IV ikonkájára kattintva letölteni a játékot.

Az xboxos ingyenességgel szemben PC-n nincsen limitálva az játékidő, helyette a maximálisan elérhető szintet korlátozták, így hiába minden erőfeszítés, a 21. szintet ezalatt a három nap alatt nem fogjuk tudni elérni.

Ha viszont szeretnénk tovább haladni a történetben és a karakterünk fejlesztgetésében, akkor jó hír, hogy a próbaidő után (vagy alatt) 25%-kal olcsóbban vásárolhatjuk meg az ARPG-t, ami még a sztori után is bőséggel tartogat izgalmakat. Pláne, hogy épp mostanság jelent meg a Diablo IV – Season of Blood, azaz a második nagyobb tartalmi frissítés, amely teljesen új képességekkel, tárgyakkal, world eventekkel, illetve egy izgalmas történettel szögezi a képernyő elé a diablósokat. És ne aggódj, a hétvége alatt elért fejlődésed, cuccot, meg minden más megmarad, a teljes verzióban onnan folytathatsz mindent, ahol abbahagytad.

Erről sem érdemes lemaradnod:

12.000 forint helyett mindenkinek INGYEN adják a The Evil Within 2-t

×