Két egészen kiváló játékot osztogatnak teljesen ingyen mindenkinek, melyekért normál esetben összesen 15.000 forintot kellene fizetni.

2023.10.26. – Az Epic Games ezen a héten duplán dupláz: egyrészt október 26. és november 2. között két remek játékot adnak teljesen ingyen mindenkinek, aki akár csak véletlenül is, de a boltba téved, másrészt pedig az egyik ajándék a múlt héten osztogatott The Evil Within első része után annak nem kevésbé szürreális, groteszk és ijesztő folytatása lesz.

Ez idő alatt tehát, aki az Epic Games Store-os játéktárához adja a The Evil Within 2-t, az az akció lejárta után is bármikor hozzá fog tudni férni, amikor csak akar. Érdemes is élni a lehetőséggel, hiszen nem csak egy értékes, általában 12.000 forintba kóstáló játékról van szó, de a Tango Gameworks legnagyobb koponyái  – Shinji Mikami és Shigenori Nishikawa – készítették, akik korábban olyan klasszikusokkal írták be magukat a videojátékok történelemkönyvébe, mint a Resident Evil 4 és a Dino Crisis.

 

A másik kiváló szórakozással kecsegtető ingyen igényelhető játék Tandem: A Tale of Shadows, ami egészen formabontó módon dobja fel a puzzle-platformerek műfaját. A díjnyertes, sötét tónusú viktoriánus történetnek két főszereplője van: a tízévesforma Emma, akivel top-down nézetben kell mindenféle feladványokat megoldanunk, illetve a kedvenc plüssmacija, Fenton, aki a kislány akcióival manipulált-alakított platformokon kell átugrálja magát. A cél: kibogozni a híres mágus, Thomas Kane eltűnésének rejtélyét.

A két játékot október 26-tól teljesen ingyen a profilokhoz lehet adni, és örökre megmaradnak.

Mindeközben erről sem érdemes lemaradni:

25 szuperszórakoztató játékkal játszhatsz teljesen ingyen, egyetlen peták elköltése nélkül

×