Megérkezett a Tinder legújabb funkciója, ami lehetőséget ad arra, hogy akár a szüleink válasszák ki leendő párunkat. Érdekes, annyi szent!

2023.10.25. – Az egyik legismertebb randiapp a piacon a Tinder. A felhasználók regisztrálnak, majd a helyzetük alapján megjelennek nekik más felhasználók profilképei. A felhasználók eldönthetik, hogy érdeklődnek-e egy adott személy iránt, vagy sem, a bal vagy jobb irányba húzás segítségével. Ha mindkét fél érdeklődik egymás iránt, akkor megtörténik a „match”, vagyis a kölcsönös érdeklődés. Ezután lehetőség nyílik a chat-elésre és az ismerkedésre. A Tinder lehetőséget nyújt különböző típusú kapcsolatokra, legyen az barátság, randi vagy akár komoly kapcsolat.

Viszont az internetes ismerkedésnél mindig volt egy kis kellemetlenség. A kapcsolat hivatalossá tétele után magyarázkodni, hogy mégis hogyan találkoztatok… Ez mondjuk szerencsére egyre kevésbé kínos, viszont volt időszak, amikor sokan titkolták, hogy a Tinder adta meg a megfelelő löketet a szerelmi életükben. Valószínűleg ez ahhoz a tévhithez köthető, hogy az emberek itt csak a testi élvezeteket hajszolják, a lelkit háttérbe szorítva.

Ám vagy így, vagy úgy, ez a kellemetlenség hamarosan teljes mértékben megszűnhet, sőt még azon sem kell majd izgulni, hogy a szüleink kedvelik-e majd a leendő párunkat. Hiszen a Tinder új funkciójának köszönhetően maguk a szülők is javasolhatnak majd személyeket a gyermekeiknek.

tinder

A lényeg, hogy elindult a Tinder Matchmaker program pár kiválasztott országban. Az Egyesült Királyságban, Ausztráliában, Kanadában, Németországban, de például Franciaországban is kérhetünk már segítséget a családtól a párválasztásban. Az úgynevezett Matchmaker felhasználók meghívásos rendszerben csatlakozhatnak a Tinderre, ezt a meghívót pedig annak kell kiküldenie, aki segítségre vágyik. Mindezt a profilunkról, vagy a beállítások közül tehetjük meg.

Ilyenkor kapnak a tinderezők egy kódot, amit ha elküldenek egy Matchmakernek (legyen ez anyuka, apuka, vagy barát), azoknak 24 órájuk van válogatni. Ők nem vehetnek fel kapcsolatot senkivel, de minden lájkjuk látható lesz az eredeti Tinder profilon, mint javaslat. A segítséget kapók pedig eldönthetik, hogy megfogadják-e a tanácsokat vagy sem, egy egyszerű jobbra, vagy balra húzással.

Ha működik a projekt, hozzánk is megérkezhet az új funkció hamarosan.

Ezt olvastad már?

Bemutatkozott a League of Legends első virtuális fiúbandája, ilyen az új dal

×