Az eléggé vitatott 2018-as Bethesda játék átmenetileg ingyenesen játszható az ötéves évforduló alkalmából. A Fallout 76 három platformon is free.

2023.10.24. – Nem volt valami nagy siker a 2018-as Fallout 76 megjelenése. Az akkor novemberben megjelent játék meglehetősen kiábrándítóan indult: rengeteg volt a bug, a hiba, ráadásul sokak szerint nem is volt benne elég tartalom. A gyenge debütálás ellenére a Bethesda a következő 5 évet azzal töltötte, hogy bővítésekkel, javításokkal és frissítésekkel elérje, hogy vonzó legyen a játék. A Fallout 76 az elmúlt 5 évben tehát megváltozott, a Steamen már többnyire pozitív értékelése van. Így most akár te is kipróbálhatod, ráadásul most teljesen ingyen.

A játék ingyenesen játszható 2023 októberének utolsó hetében Xboxon, PlayStationön és PC-n is.

Free Fallout

Ez azt jelenti, hogy egészen október 29, vasárnapig biztosan ingyen tolhatjuk. Október 31-ig pedig 80% százalék kedvezménnyel meg is vehető a Steamen, ha esetleg lecsapnál rá. Az ingyenes időszak persze október 23-án kezdődött, ami egyébként Fallout napként is ismert. A játékokban ezen a napon kezdődött a Nagy Háború. Az Amazon Prime Gaming előfizetők így november 28-ig különleges Fallout 76 születésnapi csomagot is beszerezhetnek a játékban. Az Xbox Game Pass Ultimate tagok ugyanezt október 24-től, keddtől tehetik meg.

Az ingyenesen játszható hét egyébként pont beleesik a Spooky Scorched eventbe is, ami november 7-ig tart. Ebben az időszakban a játékosok Scorched mobokra vadászhatnak, akik Spooky Treat Bags és Mystery Candy, valamint legendás fegyvereket és páncélokat dobnak. A Bethesda két Wasteland Classroom streamet is tervez október 25-én és november 1-jén az új és visszatérő játékosok számára. A fejlesztő mindkét Twitch adás során Fallout 76 atomokat fog osztogatni.

A Fallout 76 valódi ötéves évfordulója egyébként november 14-én lesz. Ezen a napon a Bethesda egy másik Twitch streamet is tart, születésnapi felvonulással. Most viszont nincs más dolgod, mint az alábbi linkeken letölteni a játékot és élvezni.

Jó szórakozást!

Mentsd a dátumot: ekkortól nézhető a Fallout sorozat

×