Irdatlan mennyiségű új, és teljesen ingyenes tartalommal bővül tovább a világ és minden idők legaddiktívabb videojátéka, a Vampire Survivors.

2023.10.18. – Nem lehet eléggé hangsúlyozni, mennyire rá lehet kattanni a Vampire Survivorsre. Ez annak nagyon furcsán hathat, aki csak videókon vagy képeken találkozott ezzel az egyszerű, de nagyszerű, abszurdan kaotikusnak tűnő játékkal. Pedig, ha tudná…

Én jól tudom. Rá is függtem rendesen, amivel alapvetően nem lenne baj, csak ugye egy-egy menet, ha jól sikerül, 30 percig is eltart. Aztán, mikor véget ér, már indítja is az ember a másodikat, majd a harmadikat, aztán a negyediket, helyt adva ezzel az ötödik és hatodik nekifutásnak is. Szóval csak óvatosan a Vampire Survivors-szal, mert irdatlan jó játék, és félelmetesen addiktív.

A figyelmeztetésem pedig most legalább háromszor és nagyon vastagon aláhúzandó, ugyanis a napokban egy igen méretes, tonnányi újdonságot tartogató teljesen ingyenes frissítés érkezik, ami még tovább mélyíti a játékosok függőségét. Az Whiteoutnak becézett 1.7-es update egészen pontosan október 19-én érkezik a Vampire Survivorsbe, amivel együtt

  • egy új, elég fagyosnak tűnő pályát,
  • teljesen újféle ellenségeket,
  • egy vadi új játszható, és egyedi képességekkel rendelkező karaktert, She-Moont,
  • na meg fegyvereket és még sok-sok minden mást is kapunk.

Én szóltam előre, senki nem vádolhat a prevenció elmaradásával. Itt viszont el is köszönök, mert épp elindítottam egy menetet, rágyúrok kicsit Sigmára, meg, Gallóra, meg Pugnalára, meg Krochira, meg…. na, szóval, mindegy is, nekem már úgyis annyi. (Ha pedig követnéd a példám, akkor Androidon és iOS-en teljesen ingyen rápróbálhatsz, Xboxon pedig a Game Pass kínálatában érheted el, míg PC-n és Switchen nem kérnek többet érte kb. 1800 forintnál. Bőőőőőven megéri.)

Ezt is érdemes elolvasnod:

Ezzel az 5 izgalmas PlayStation-exkluzívval soha senki sem játszhatott

×