A fejlesztők is jól tudják, hogy hatalmas segítség a Modern Warfare III tesztelésében a béta időszak. Meg is hálálják még a héten.

2023.10.16. – Október első fele egyértelműen a Modern Warfare III-ról szólt a Call of Duty rajongóknak. A béta első hetében a PlayStation előrendelők és felhasználók élvezhették az újdonságokat. Könnyen lehet, hogy utoljára, hiszen a Microsoft féle Activision-Blizzard felvásárlás lassan hivatalosnak tekinthető. A második héten aztán már az Xbox és PC platformok kedvelői is becsatlakozhattak. Szombat és hétfő között előrendelési állapottól és platformtól függetlenül bárki kipróbálhatta a november elején érkező játékot.

A fejlesztők folyamatosan monitorozták a meccseket. Szó sem róla, szinte naponta érkeztek frissítések a félkész játékhoz. Kiváló példa erre a Battle Rage perk gyengítése vagy épp a Slide mozgás animációinak finomítása. A novemberi startra a rengeteg visszajelzésnek köszönhetően több komoly hibát is kijavíthat a Sledgehammer Games csapata. Ennek köszönhetően a kezdeti időszak gördülékenyebb lehet. Úgy tűnik, hogy jól tudják ezt a Call of Duty marketinges munkatársai is. Hétvégén kiderült, hogy egy kis extra meglepetéssel készülnek minden béta résztvevő számára.

Ajándék Battle Pass tokent kapnak a Modern Warfare III résztvevők

A CharlieINTEL csatornája szúrta ki Instagramon, hogy a Modern Warfare III béta résztvevők Battle Pass tokenekkel gazdagodhatnak a héten. Minden egyes olyan napért, ahol legalább egy meccsen részt vett egy adott játékos, 1 token lesz a jutalma. Maximalizálva van ezek száma, összesen hat darabban, a játékosok pedig október 18-án jutnak hozzá a Tokenekhez. Az alábbi időpontokkal kell még kalkulálnunk Call of Duty fronton az elkövetkezendő két hónapban:

  • Kampány Early Access (PS4/PS5/Xbox One/Xbox Series X|S/PC) – 2023. november 2.
  • Teljes kiadás (PS4/PS5/Xbox One/Xbox Series X|S/PC) – 2023. november 10.
  • Season 1 / Új Warzone map – 2023. december 5.

Ezek a Modern Warfare III legjobb PC-s beállításai – Készülj a rajtra

×