Eddig a PlayStation felhasználóké és az előrendelőké volt a terep. A Modern Warfare III béta utolsó két napja azonban mindenki számára elérhető.

2023.10.14. – Múlt héten a Call of Duty fejlesztői a PlayStation fanoknak kedveztek. Csütörtök estétől az Early Access belépővel rendelkező Xbox és PC felhasználók is becsatlakozhattak. Az igazi stresszteszt azonban szombat este 18:00 órától veszi kezdetét. Teljesen nyílt 48 órát élvezhetnek a Modern Warfare III rajongói, legyen szó bármelyik platformról. Battlenetől és Steamről is mehet a móka, mindkét esetben ingyenes letölthető a Call of Duty HQ kliens. Sokan azonban idáig nem követték a történéseket, így talán nem is tudják, hogy milyen játékmódokat élvezhetnek az elkövetkezendő két napban. Szerencsére a Dexerto munkatársai ismét kisegítettek minket.

Modern Warfare III

Modern Warfare III

Ezekre a Modern Warfare III módokra érdemes készülni a nyílt béta alatt

Természetesen a végleges verzióban ennél jóval több mód is felbukkan majd, ám jelenleg az alábbi lehetőségre érdemes készülni:

  • Team Deathmatch: Az ellenséges csapat tagjait kell likvidálni, míg az egyik fél el nem éri a kitűzött pontszámot.
  • Domination: El kell foglalni, majd megtartani három zászlóval jelzett területet, mellyel értékes pontokat szerzünk a csapatnak.
  • Hardpoint: Hasonló a Domination játékmódhoz, ám itt az elfoglalandó és megtartandó zónák dinamikusan változnak a meccs alatt.
  • Kill Confirmed (Open Beta):  Team Deathmatch, egy kis csavarral. Az ellenfelek és a csapattársak kidobnak egy dögcédulát haláluk után. Az ellenfelek dögcédulájának felszedésével pontokat szerezhetünk, míg a csapattársak dögcédulájának begyűjtésével megakadályozhatjuk, hogy az ellenséges csapat szerezzen extra pontot.
  • Ground War: Egy viszonylag nagy ütközet, ahol már járművek is feltűnhetnek. Itt is fontos szerepet játszhat egyes pontok elfoglalása és megtartása. Hasonló a Domination játékmódhoz, ám jóval több elfoglalandó pont várja a játékosokat.
  • Cutthroat: Egy igazi 3v3v3 mód, ahol az utolsó életben maradt csapat nyer, vagy az, aki először felkapja a hosszabbításban a zászlót.
  • Search & Destroy: Klasszikus bombalerakós, hatástalanítós játékmód, mely más játékokból is ismerős lehet. Itt bizony nincs Respawn.

Jól látható, hogy viszonylag változatos a felhozatal, mindenki megtalálhatja a játékstílusához jobban passzoló lehetőséget. A játék november 10-én jelenik majd meg, de november harmadikától az előrendelők már játszhatnak a kampánnyal.

Új Sniper bajnoka van a Warzone-nak – Íme a QuickScope mester loadout

×