Néhány napig teljesen ingyen kipróbálhatjuk a Battlefield 2042 alaposan gatyába rázott csatamezőit.

2023.10.13. – A Battlefield 2042 két évvel ezelőtti bemutatkozása finoman szólva sem sikeredett valami fényesre, ami rövid úton a definitívnek csúfolt GTA trilógia mellett találta magát a 2021-es esztendő legrosszabb játékainak listáján. A DICE szinte minden létező hibát elkövetett, ami miatt joggal lehetett utálni a teljes áron vesztegetett multiplayer lövöldét, így a 2015-ös Hardline után egy újabb mélypontra jutott a legendás sorozat.

A fejlesztők javára szóljon, hogy azóta egészen sok mindent megtesznek, hogy pozitívba billentsék a mérleg nyelvét. Az elmúlt két év másról sem szólt, mint a hibák módszeres kijavításáról, a tartalom alapos megduzzasztásáról, és a kitartó játékosbázis maximális kiszolgálásáról. A Battlefield 2042 így mára egy kifejezetten remek játék lett, sőt, aki hatalmas volumenű online csatározásra vágyik, az kevés jobbat találna nála.

Szóval fokozottan érdemes fejest ugrani a BF2042 ingyenes napjaiba október 12. és 16. között.

Erre pedig bárkinek és mindenkinek lehetősége lesz, játsszon Xboxon, PlayStationön, esetleg PC-n. Ezalatt a pár nap alatt pedig a Battlefield összes tartalmához hozzáférhetünk, köztük is megízlelhetjük a hatodik szezon, a Dark Creations újdonságait is, köztük az élen az új pályával, a közelibb harcokkal kecsegtető Redacteddel.

Még jobb, hogy az EA egy óriási őszi kiárusítást is tart, azaz, ha meggyőztek minket a tapasztaltak, akkor most az eredeti ár töredékéért berámolhatjuk – Steamen mindössze 3700 forintért, PS-en 70%-kal olcsóbban, de Xboxon is jelentősen kedvezőbb + a Game Pass Ultimate is tartalmazza. A vásárlás után pedig onnan vehetjük fel a fonalat, ahol október 12-16. között abbahagytuk.

Mindeközben ezekről sem érdemes lemaradnod:

27.000 forint helyett INGYEN adnak egy szuperfun kalózos és egy rejtvényfejtős játékot

×