A Disney úgy dobta a legendás regénysorozatból forgatott műsor első évadát, hogy az már készen állt a megjelenésre. Állítólag túl sötét lett.

2023.10.11. – Nem csak megmenekült, hamar be is mutatják azt a fantasy sorozatot, amit a Disney állítólag a sötét tónusú végeredmény miatt dobott a kukába. A The Spiderwick Chronicles eredetileg valóban a Disney+ kínálatában tűnt volna fel, de aztán jött a hidegzuhany: a berendelt sorozat egészét köszönte szépen, mégse kérte a streaming szolgáltató. Éles váltás ahhoz képest, hogy a teljes évad készen áll a bemutatásra, és csak az utolsó simításokat végzik rajta.

Forrás: Paramount

A Spiderwick krónikák egy népszerű ifjúsági regénysorozat, ami a Grace család három gyermeke körül bonyolódó furcsa eseményeket meséli el. A fiatalok a híres Spiderwick birtokra költöznek a szüleikkel, de ott félelmetes felfedezéseket tesznek. Mitikus lényekkel bonyolódnak veszélyes kalandokba, amelyek végül

a gonosz elleni világmegmentő harcban teljesednek ki.

A műsort a Paramount TV és a 20th Television gyártotta le a Disney számára, de az augusztus végén kukázta. A GameRant úgy tudja, hogy anyagi megfontolásból szálltak ki a sorozatból, de közvetlenebb indoknak tűnik, hogy a sorozat túl sötét a szolgáltató csilivili Marvel és Star Wars tartalmaihoz képest.

Akárhogy is, durva húzás, de A Spiderwick krónikák végül megmenekült

A Deadline megírta: a nyolcrészes első évad a Roku Channel kínálatában tűnik fel, 2024 elején. Mivel Magyarországon finoman szólva sem elterjedt szolgáltatásról van szó, itthon akár ehetnék is a kefét a rajongók, hogy hogyan nézhetik meg. Erről biztosat egyelőre nem tudni, de mivel a regényeket korábban a Nickelodeon egy filmben már feldolgozta, magát az új műsort pedig a Paramount gyártotta, a legerősebb tippünk az, hogy a mindkettővel szerződésben álló SkyShowTime-on tűnhet fel. A Disney+-on mindenestre biztos, hogy nem kell majd keresni.

Jelszómegosztással pláne:

Elkezdődött: Hamarosan bünteti a Disney+ a jelszómegosztást

×