Egy kis kereszt-marketinggel ünnepli a Disney és a Logitech a jedi visszatérésének 40. évfordulóját.

2023.10.09. – 40 esztendővel ezelőtt, egy messzi-messzi galaxisban Luke Skywalker megtérítette apját, a Jedi Rend végét is okozó Anakin Skywalkert, aki manipulatív, hataloméhes sith mestere ellen fordult. Ezzel kezdetét vette a Galaktikus Birodalom bukása, az Új Köztársaság felemelkedése, egy új demokratikus korszak születése.

Persze nem minden ennyire fekete és fehér, jól láttuk ezt például a Mandalóriban, és most az Ahsokában is, amely nem épp a leggördülékenyebb, legfényesebb oldaláról mutatja meg nekünk az újabb, de nem kevésbé bürokratikus rendszer működését. Ami viszont a Star Wars világában a régi-új Köztársaság és a Birodalom idejében is egy abszolút állandó pont, ami többször is megmentette már a napot: az Ezeréves Sólyom.

A Han Solóhoz került hajó, ami 12 parsec alatt végigrepülte a Kessel Útvonalat, ami nélkül egyik Halálcsillagot sem lettek volna képesek legyűrni a Lázadók, kétségtelen, hogy a Star Wars legikonikusabb űrhajója. A Disney sem kevés mörcsöt adhat el csak belőle, nem hiába, a szuperrészletes LEGO-szettje is vagy 340.000 forintba kóstál, és amit most a Lenovo használhat a prémium gamer egerének népszerűsítésére.

A Jedi visszatér 40. évfordulójakor leleplezett G502 X Plus Millennium Falcon Edition gamer egér meglehetősen mutatós, – nem mintha az alapkiadás csúnyácska lett volna, de – az ikonikus hajót ábrázoló fedlap egészen csábító ruhába csomagolja. Szóval, ha eddig nem fogyott jól, akkor most egészen biztosan ki fogják fosztani a készleteket – ami a Logitech részéről egy zseni húzás, lévén az Ezeréves Sólyom egérke semmivel sem tud többet egy mezei G502 X Plusnál.

Ugyanazzal a 100-25 600 dpi-vel, 400 IPS maximális sebességgel és 13 programozható vezérlőelemmel bír, na meg kötelezően van benne színpompás, egyedileg módosítható RGB-világítás.

Ami az árát illeti, továbbra is megmarad a prémiumnál: a Logitech oldalán jelenleg 159.9 dollár ~ 59.000 forint fejében lehet benevezni rá. Azt viszont már a gyártó sem garantálja, hogy a hiperűrbe jutsz vele egy-egy LoL, Call of Duty, Valorant – vagy bármilyen másik kompetitív (vagy egyjátékos) címben, vagy hogy drámaian felgyorsul, esetleg pontosabb lesz majd tőle a célzásod. De legalább jól néz ki, és 60 dolcsiért ~ 22.000 forintért rendelhetsz mellé egy Ezeréves Sólyom egérpadot.

Egy százasból kijön az egész szett.

Ezt is érdemes elolvasnod:

Batbimbó – Miért raktak MELLBIMBÓKAT Batman jelmezére?

×