A Warzone rajongók Verdansk pályáját kérték vissza. A fejlesztők máshogy gondolják, két kisebb szigettel ajándékozzák meg a közösséget.

2023.10.08. – Csütörtökön már érintettük a Call of Duty Next eseményt. Az event jellegéből adódóan inkább felsorolás volt ez, hiszen 4 órányi tartalmat kellett kiválogatni. Szerencsére a fejlesztők azóta több, fontos információt is megosztottak a közösséggel, így az elkövetkezendő napokban további, részletesebb bejegyzésekre is számíthatunk. A Warzone és a Modern Warfare III multiplayer módja volt a főszerepben. A zombi mód és a Warzone Mobile-ról kevesebb szó esett. Utóbbi megjelenését ráadásul el is tolták néhány hónappal az Activision szakemberei.

A Warzone 2 tavalyi megjelenésével a régi kliens átnevezésben részesült. A Warzone: Caldera nevet kapta meg, mely árulkodó. Rebirth Island és Fortune’s Keep pályája kikerült a kliensből, csak a névadó mapon játszhattak a játékosok. A fejlesztők ráadásul azóta teljesen le is lőtték a korábbi verziót, most már a régi motorosoknak is a kettes változattal kell játszania. A fenti két pálya népszerű volt a játékosok körében, talán többen is szerették azokat, mint Calderát. Úgy tűnik, hogy az Activision is érezte ezt, ezért egy meglepetés bejelentés is elhangzott csütörtökön.

A két sziget visszatér az új Warzone kliensbe

A játékosok régóta kérik a fejlesztőket, hogy élesszék újra a régi pályákat. Főképp Verdanskot értik ez alatt, ám sokan imádták Rebirth pályáját is. Fortune’s Keep az utolsó hónapokban érkezett, így olyan sok figyelmet nem kapott az Activisiontől, de bizonyára akadnak olyanok, akik az új szigetet élvezték jobban. Úgy tűnik, hogy a fenti három közül két tábort is kielégítenének a Raven munkatársai.

 

2024-ben visszatér Rebirth Island és Fortune’s Keep is. Ezóta kiderül már a pontos sorrend is. Fortune’s Keep érkezik először, valamikor 2024 elején, Rebirth Island könnyen lehet, hogy csak 2024 második felében debütál. Ne feledjük, hogy egy új, nagyobb pályát is kapnak a Warzone játékosok december elején, így bőven lesz mit felfedezni a friss helyszínen is.

Bemutatkozott az új Warzone pálya – Ezek a Modern Warfare III újdonságai

×