A Cyberpunk 2077 játék készítője, a CD Projekt RED partnerséget kötött egy filmgyártóval, hogy a játék világában készítsenek élőszereplős alkotást.

2023.10.06. – Nem igazán mondhatjuk, hogy a Cyberpunk 2077 játék indulása zökkenőmentes volt. A cím borzasztó állapotban jelent meg, a fejlesztők pedig azóta is próbálják helyrehozni a helyzetet. Talán most, amikor végre megjelent a Phantom Liberty kiegészítő, egyre többen játszák végig újra a játékot. Úgy tűnik azonban, hogy a cím elég sikeres lett ahhoz, hogy a CD Projekt RED élőszereplős projektet indítson az univerzumban.

A CD PROJEKT RED, a The Witcher és a Cyberpunk 2077 fejlesztője örömmel jelenti be, hogy együttműködésbe lépett az Anonymous Content vállalattal. Ennek célja

egy élőszereplős projekt kivitelezése, ami a Cyberpunk 2077 című videojáték világában játszódik.

Igen, ez azt jelenti, hogy hamarosan olyan élőszereplős filmet vagy sorozatot kapunk, ami a Cyberpunk 2077 játék világában játszódik. Sajnos egyelőre nem lehet tudni, hogy pontosan miről szól majd, és vajon szerepelnek-e benne a játék ismert szereplői. Gondolom, mindenki nagyon örülne Keanu Reeves-nek.

Az Anonymous Content egyébként olyan Emmy-díjas sorozatokért felelt, mint a True Detective és a Mr. Robot, sőt Oscar-díjas filmeket is maguk mögött tudhatnak. Ilyen volt a The Revenant és a Spotlight. Az együttműködés részeként a CD PROJEKT RED közvetlenül az Anonymous Content Studios vezetőivel dolgozik együtt.

Az új élőszereplős projekt még a fejlesztés korai szakaszában van, jelenleg forgatókönyvírót keresnek a Cyberpunk 2077 világában játszódó történet elmeséléséhez. A projektet a Cyberpunk 2077 kreatív csapatával szoros együttműködésben fejlesztik majd.

Annak ellenére, hogy a játékos sok kritika érte korábban, a CD PROJEKT RED sikeresen adaptálta már korábban is a Cyberpunk 2077-et. A Netflix anime-sorozat, a Cyberpunk: Edgerunners, ami a Studio Trigger együttműködésében készült, több díjat is elnyert, köztük az IGN és a Crunchyroll év animéje díjat. Csak remélni tudjuk, hogy az új élőszereplős projekt legalább annyira jó lesz, mint az utóbbi időben megjelent videojáték-adaptációk.

Ezt láttad már?

Hogyan dorombolnak a macskák? – A tudomány válaszol

×