Maga a Counter-Strike 2 játékos is megdöbbent, amikor a kése váratlanul kigyulladt. Nem is nagyon sikerült eloltani, pedig elég zavaró.

2023.10.02. – Valószínűleg jó sok oltást fogok kapni a játékosoktól, de akkor is azt gondolom, hogy az új CS, amit a Valve Counter-Strike 2-nek hív, ugyanolyan, mint a CS:GO. A CS:GO pedig ugyanolyan, mint a CS 1.6. Az 1.6 pedig olyan, mint a Half-Life 1. Persze azt el kell ismerni, mert tény, hogy a CS2 megjelenése hatalmas sikert hozott a játék számára.

A Counter-Strike 2 megjelenésekor, szeptember 27-én a Dota 2 frissítéssel együtt rekordot döntött: 84.7 Tbps sebességgel töltöttek a játékosok szerte a világból. Ez Steam mércével is elképesztő forgalom. Szóval a CS2 a gaming világ figyelmének középpontjába került. Persze nem csak amiatt, mert megjött a várva várt grafikai tuning és a pályák is megújultak, hanem a hibák miatt is. Az egyik ilyen bizarr és váratlan hiba még az azt átélő játékost és a CS2 közösségét is megdöbbentette.

Valakinek sikerült felgyújtania a kést.

Egy Redditen megjelenő videón is látható, ahogy a játékos Molotovra vált, majd az Overpass map B oldalához közeli vízzel elárasztott területe felé dobja. Miután visszaváltot a késre, az valahogy lángra kap, a penge kigyullad, miközben továbbra is simán lehet vele hadonászni.

My knife somehow caught on fire
byu/lampenpam inGlobalOffensive

Nem oltódott el

Főhősünk bár egy darabig próbálkozik azzal, hogy eloltsa az égő kést, de a körnek vége lesz, mielőtt az sikerülne. A hibával a legnagyobb gond, hogy a hatalmas lángok szinte az egész látóteret kitakarják. Pedig a kés használata, különösen ha rohanni kell, kulcsfontosságú.

A lenyűgöző eset persze nem az egyetlen probléma, amivel a Counter-Strike 2 játékosok a megjelenés óta találkoztak. Mirage-on például véletlenszerűen megjelennek oda nem illő elemek, amik szintén megzavarja a kilátást. Mások pedig erősen kritizálták a szervereket a laggoló játékmenet miatt. Szóval még sok javítás vár az új játékra.

A bevezetőből úgy tűnhet, hogy én annyira nem szeretem a Counter-Strike játékokat. Van benne igazság, de győzzetek meg, hogy jó. Ettől függetlenül elismerem, hogy a CS franchise a világ egyik, ha nem a legsikeresebb játéka. A Counter-Strike 2 már most is figyelemre méltó sikereket könyvelhet el magának, a játékosok száma már meghaladta az 1,3 milliót. A fenti dolog pedig nem is olyan vészes hiba, hogy ne lehetne javítani. De azért vicces, nem?

Ezt láttad?

Kemény PC egy cipőben – Brutális árat kapott a Cooler Master Sneaker X

×