Akár részese voltál a ’90-es években a Tamagotchi őrületnek, akár nem, ez a Grogu Tamagotchi biztosan érdekelni fog. Nagyon cuki.

2023.09.30. – Oké, oké, oké. Bevallom, hogy nem láttam a Mandalóri összes évadát. Bár igaz, hogy szeretem a Star Wars univerzumot, valamiért nem kötött le végig. Ennek ellenére, volt egy karakter, amit én is és a barátnőm is imádott közben. A kis Grogu, akit persze még mindig mindenki csak Baby Yodaként ismer.

Hogy őszinte legyek, nem tudtam úgy hazajönni a legutóbbi MondoConról, hogy ne vegyek egy Grogu plüsst. Most azonban lehet, hogy egy következő szintre lépek. Ugyanis megtudtam, hogy

már előrendelhető a Star Wars Grogu „Using The Force” Tamagotchi.

Akinek be kell mutatni, mi az a tamagotchi, az lemaradt a 90-es évek nagy őrületéről. Akkoriban lehetett kapni azt a japán kütyüt, amiben egy kisállat élt, rendszerint kutya, macska, dínó, ilyesmi. Őt nevelni kellett, etetni, eltávolítani a kakit, cserébe a kicsike szép lassan nőtt. Persze ha nem figyeltünk rá, meghalt. Jöhetett a reset.

Voltak olyan darabok, melyeken viszont nem volt reset, ha meghalt, mehetett a tamagotchi temetőbe. Igen, tényleg volt ilyen. Na, mindegy. A lényeg, hogy tamagotchik még most is léteznek és…. van belőle Grogu változat.

Ami most nem mellesleg 28 dollárért előrendelhető, ami nagyjából 10300 forint. Valamikor 2023 októberében jelenik meg, és ha Star Wars vagy Grogu rajongó vagy, neked is kell egy. A Grogu Tamagotchi az Entertainment Earth weboldalán keresztül érhető el, és valamivel fejlettebb, mint a régi Tamagotchik. Vagyis több funkcióval rendelkezik, de megtartja a retro hangulatot a pixeles grafikával és az egyszerű, könnyen kezelhető funkciókkal.

Imádjuk Grogut

A Grogu tamagotchi mindazonáltal extrákat is kínál. Például az egész kapott egy levehető Grogu alakú tokot, nagy szemekkel és fülekkel. Attól függően, hogy hogyan neveled Grogu többféleképpen is kinézhet. És ami a legjobb: vannak minijátékok, amiket játszani lehet vele. Ilyen a békafogás vagy a kapd el az ezüst golyót. Mindent egybevetve, ez egy egyszerű játék, ami szórakoztató vagy remek kis ajándék lehet egy ismerősödnek.

Akit érdekel, az Entertainment Earth oldalán előrendelheti.

Ezt láttad?

Működő konzol, memóriajáték? – Ezek a legjobb gamer kulcstartók

×