Szó szerint aprópénzért adják minden idők legviccesebb csajozós szexkalandjátékának, a Leisure Suit Larry-nek az összes részét.

2023.09.30. – A Sierra hőskorában és a kalandjátékok szárnybontogatása közepette megjelent egy számos botrányt kiváltó játéksorozat is, a Leisure Suit Larry, ami legendás mivolta ellenére sem élte túl a 2000-es évek nagy videojátékos átalakulását, generációváltást.

A játékot készítő Al Lowe szándéka pedig egyértelmű volt: egy olyan korszakos játékot készíteni, amin nagyon, de tényleg nagyon sokat lehet nevetni, miközben az emberek legpiszkosabb fantáziáját figurázza ki, abban alaposan megmártózva.

Az önjelölt Don Juan, amúgy elég szerencsétlen nőcsábász Larry Laffer ugyanis minden, csak nem a nők bálványa, aki amellett, hogy erősen kopaszodik, még a negyvenes éveiben is a mamahotelben él. Ebből már sejthető, hogy minden egyes ki- és megvillanó erotikáért kőkeményen meg kell dolgoznia, amiben a kínos, sokszor soviniszta, sosem túl pc humora sincs a segítségére. Így hát a játékosra marad a nemes feladat, hogy ha törik, ha szakad, de Larry-nek végre valahára el kell veszítenie a szüzességét.

Ez a segítő kezet nyújtó szüzességgyilkos játékos pedig most te is lehetsz, a Fanatical ugyanis pár napig 389 forintért adja a klasszikus, illetve a modern, 2018-ban feltámadt kalandjáték-sorozat összes részét. A meredek akcióiról ismeretes bolt két csomagban kínálja a szextúrát:

Az egyik pakkban a régi etapokat izgulhatjuk végig, azaz a

  • Leisure Suit Larry 1 – In the Land of the Lounge Lizards,
  • Leisure Suit Larry 2 – Looking For Love (In Several Wrong Places),
  • Leisure Suit Larry 3 – Passionate Patti in Pursuit of the Pulsating Pectorals,
  • Leisure Suit Larry 5 – Passionate Patti Does a Little Undercover Work,
  • Leisure Suit Larry 6 – Shape Up Or Slip Out,
  • Leisure Suit Larry 7 – Love for Sail,
  • illetve a Leisure Suit Larry – Magna Cum Laude

üti a markunkat 389 forintosért, míg a másik csomagban a két folytatást, a

  • Leisure Suit Larry – Wet Dreams Don’t Dry
  • és a Leisure Suit Larry – Wet Dreams Dry Twice

lehet a miénk szintén 389 forint apróért cserébe. Ha sosem volt még szerencséd Larry-hez, akkor valószínűleg furcsállod, hogy hiányzik a negyedik fejezet, de megnyugtatlak: az nem is létezik. Ez egyébként a történet narratívájába épített visszatérő poén.

Szóval a teljes sorozatért összesen 778 forintot kell kicsengetnünk, ami nyilvánvalóan nevetséges összeg 9 remek játékért cserébe, melyek kivétel nélkül (igen, még a gyengébben sikerült részek is) végtelen mosolyt csalnak – nem csak a férfi játékosok orcájára. Az akciónak egyelőre még nem tüntették fel a lejárati dátumát, szóval érdemes nem sokat lamentálni fölötte.

Ezekről sem érdemes lemaradnod:

899 forintért olyan játéko(ka)t kapsz, hogy a székről is leperdülsz

×