Furcsa kimondani, de a Red Dead Redemption 2 már közel sem mai csirke. Ennek ellenére az új, ingyenes frissítéssel zsír új játéknak tűnik.

2023.09.29. – A Red Dead Redemption 2 egy lenyűgöző és epikus western videojáték, melyet a Rockstar Games fejlesztett és jelentetett meg. A játék hűen idézi fel az 1899-es Amerika vadnyugati atmoszféráját, és lehetőséget ad arra, hogy a játékosok egy valódi cowboy bőrébe bújva tapasztalják meg ezt a korszakot.

A történet középpontjában Arthur Morgan áll, egy bandavezér, aki a Van der Linde banda tagjaként kénytelen átélni a kor embert próbáló kihívásait. A játékban lehetőség nyílik felfedezni a lenyűgözően részletes nyílt világot, vadászni, lovakon utazni és olyan döntéseket hozni, melyek befolyásolják a történet alakulását. A Red Dead Redemption 2 egy valósághű és izgalmas utazás a vadnyugat világába, ami minden játékos számára felejthetetlen élményt nyújt.

redemption

Már az első részt is imádták a rajongók és a kritikusok, de erre a második epizód csak ráerősített. Valószínűleg ezért is döntött úgy a Rockstar, hogy ismét kiadják, amire csak lehet. Így immáron már nem csupán a Microsoft és a Sony konzolján, hanem PC-n is játszható a 2018-ban megjelent játék. Ugyan a számítógépes port csak 4 éve került a piacra, már ez a verzió is igazán aggastyánnak számít.

Viszont nem lóg ki egy pillanatra sem az aktuális generáció címei közül, hála a részletes grafikának, na meg a modoknak.

Lassan már tényleg olyan, mint a valóság

A játék egyik legkedveltebb és leghasznosabb rajongói kiegészítője a Visual Redemption mod, ami ahogy a neve is jelzi, a játék grafikáján dob. Méghozzá hatalmasat.

A VisualR névre is hallgató projekt a legfrissebb, ingyenesen elérhető 2.0-ás frissítésével új szintre lépett. A fejlesztők kijavítottak egy tonna kellemetlen bugot, emellett pedig felturbózták az időjárás hatásokat, na meg az árnyékok minőségét is feljebb húzták, ami így már jól reagál az időjárásváltozásokra is. Nincs grafikus buff víztükör fejlesztés nélkül, így a Visal Redemption 2.0 ezen a téren is jobb lett elődjénél.

 

A fent megtekinthető előzetes magáért beszél. A Red Dead Redemption 2 teljesen új életre kelt a VisualR-nek köszönhetően, ami esetében először érzem azt egy videojáték kapcsán, hogy tényleg tud számítani a fényhatások minősége. Sőt, azok, akik inkább a „vanilla élményben” hisznek, nincsenek magukra hagyva. A VisualR fejlesztői az új frissítéssel lehetőséget adtak arra is, hogy az eredeti játékélményt kapják azok, akik nem szeretnék szétmókolni a játékukat, azonban annak örülnének, ha a modellek és a textúrák élesebbek, kidolgozottabbak lennének. Ezért született meg a „Vanilla Art Style” opció a Visual Redemption 2.0-ban.

A szóban forgó modot IDE kattintva tudjátok letölteni a játékotokhoz.

Ezt olvastad már?

SIESS! 22.000 forint helyett INGYEN berámolhatsz két fantasztikus játékot

×