Megkapták a megrendelt iPhone 15 készülékeket az első vásárlók, azonban már most nem elégedettek vele. Nem műszaki a probléma.

2023.09.23. – Azok, akik szinte az első lehetőségnél szerették volna megvásárolni az iPhone 15 valamelyik verzióját, szép lassan megkapják a készüléket. Ahogy arról a PCFórum beszámol, az elmúlt hetekben megrendelt termékeket az Apple elkezdte kiszállítani, így mindenki kézhez veheti a hőn áhított telefont.

Sokan azonban úgy érzik, hogy nem az elvárt minőséget kapták meg, ami főleg azért lehet bosszantó, mert nem éppen olcsó telefonokról van szó. Mint kiderült: a vevők most azért csalódottak, mert

az iPhone 15 telefonokon nem kiváló minőségű a festés!

iPhone probléma?

Úgy tűnik, hogy az elmúlt órákban több várásló is csalódottságának adott hangot az X-en. Mint állítják, az iPhone 15 Pro és iPhone 15 Pro Max modellek esetében nem minden esetben vannak a kért és elvárt módon lefestve a titániumból készült készülékház élei. Ha ez nem lenne elég, a festés sok helyen foltos, apró árnyalatkülönbségek mutatkoznak.

Egyelőre szerencsére komoly teljesítménybeli vagy műszaki hibáról nem érkezett jelentés, szóval valóban csak az elhanyagolt külső jegyekre lehet panasz. Sokan azonban úgy vélik, hogy elég ciki, hogy az Apple, mely olyan büszke a minőségre, és több mint 1000 dollárt kér el egy iPhone telefonért, ilyen hibákat követ el.

A fent látott hibákról egyébként már korábban is érkeztek pletykák, így aztán furcsa, hogy a minőség-ellenőrzés még így is elmaradt. Természetesen, akinek a külső nem annyira fontos, annak talán ez nem akkora probléma. Ha minden igaz, az Apple egyébként kicseréli a rosszul megjelent iPhone készülékeket. Bár ez rengeteg utánajárással, ügyintézéssel és várakozással jár a vevők számára. Szóval kellemetlen.

További hír, hogy az iPhone 15-ben már megnézhetjük, hogy hányszor töltöttük újra az akkumulátort. Ez többek között arra jó, hogy lássuk, mennyire vettük igénybe a használat során az aksit. Így annak teljes élettartama is jobban meghatározható. Az új akkumulátortöltés-számlálás a Beállításokban érhető el az akkumulátor gyártási dátuma és az első használat időpontja menüpont alatt.

Ezt láttad már?

Testhorror: Így nézhet majd ki az ember pár szár év múlva a mobiltól és a játéktól

×