A Warzone és Modern Warfare II játékmódok négy új fegyverrel bővülnek. Egy másik játékból ismert játékszer is feltűnik majd.

2023.09.22. – Csütörtök este az Activision ismét begyújtotta a rakétákat. Rengeteg információt megtudhattunk a jövő szerda este érkező, Season 6 frissítésről. Nem titok, hogy ezúttal Halloween kerül a középpontba, izgatottan várja mindenki az ünnepi időszakot. A legfontosabb változásokat, fejlesztéseket pár percen belül össze is foglaltuk, örülhetnek a Warzone és Modern Warfare II játékosok is.

Warzone - Season 6

Warzone – Season 6

A fegyver nerfeket és buffokat csak a frissítés napján tudhatjuk meg, az új játékszereket azonban ideje közelebbről is megismerni. A csütörtöki bejegyzésben csak tételszerűen kerültek felsorolásra, ám a fejlesztők azóta bővebb leírással is ellátták a három leleplezett fegyvert. Ezúttal is négy fegyver érkezik a Call of Duty-ba, mely egyben a Modern Warfare II integráció végét is jelentheti.

Nézzük is, hogy mit érdemes tudni az újoncokról

Ezek a Warzone fegyverek érkeznek

TR-76 Geist 

Egy igazi Assault Rifle fegyverről beszélhetünk. A fegyver visszafogott tűzgyorsasággal rendelkezik majd, de mindezért kárpótol majd minket a sebzése. A fejlesztők megbízható és agresszív választásként írják le, így sokak számára kedvező opció lehet majd. A visszarúgást barátságosként jellemzi az Activision, remélhetőleg a valóság is ennek megfelelő lesz majd. A Battle Pass-ban oldhatjuk fel, a szezon kezdetétől. 

ISO 9mm 

Egy újabb SMG-vel bővül a Call of Duty világa. Nevéből adódóan hamar kiderülhet, hogy az ISO platformot erősíti. Nem árul zsákbamacskát, egyértelműen a sebességet helyezi előtérbe a fegyver az esetleges távolabbi hatékonyság ellenében. Éppen ezért közelre lesz érdemes befogni az újoncot, hogy aztán pillanatok alatt bedarálhassa majd a szervert. A Battle Pass-ban oldhatjuk fel, a szezon kezdetétől. 

Dual Kamas

Warzone

Ez a sarló alakú pengés fegyver kegyetlenül éles, ívelt pengéjével pillanatok alatt leszeleti az ellenséget, így tökéletes eszköz a közelharci vérengzéshez. Pakold be őket a loadoutba, és arasd le halálos pontosságuk gyümölcsét. A Battle Pass-ban oldhatjuk fel, a szezon kezdetétől. 

DOOM Chainsaw

Warzone

Egy játéktörténelmi szempontból ikonikus fegyverről beszélhetünk. A DOOM sorozatból ismert láncfűrész a Call of Duty univerzumába is megérkezik. A szezon második felében debütál majd a játékban, nagy eséllyel valamilyen küldetés teljesítésével oldhatjuk majd fel. 

A legütősebb Call of Duty Halloween?! – Ezt hozza a Warzone Season 6

×