Vészesen közeledik a Warzone legújabb szezonja. A jelenlegi meta nagy eséllyel ismét változni fog, így érdemes kihasználni az utolsó napokat.

2023.09.21. – A Warzone Season 5 Reloaded a rengeteg újdonság mellett a szokásos nerfektől és buffoktól sem volt mentes. Több fegyverhez is hozzányúltak a Call of Duty fejlesztői, teljesen átalakult a játék élmezőnye. Ha ez még nem lett volna elég, akkor később az RPK és a Cronen Squall extra gyengítésben részesült a Warzone programozóitól. A jelenlegi erőviszonyokat éppen a hét elején néztük át, nagy eséllyel a jövő szerdán esedékes Season 6 startig már nagy változásokra nem kell felkészülnünk.

Két új játékszer is érkezett a szezon második felére. A 9mm Daemon és a Lachmann Shroud nem rossz fegyverek, ám nem is kötelező választások. Az SMG-ben talán több volt a potenciál, ám a tüzelési módok miatt sok Warzone játékosnál elhasal. A Season 5 nem titkoltan az SMG kategóriát erősítette a legjobban. Szerencsére a daragépeket több módon hasznosíthatjuk. Lehetnek elsődleges fegyverek a kisebb pályákon, de Sniperek mellé is kötelező választások. Metaphor éppen a napokban próbálta megkeresni a legjobb Sniper Support SMG-t.

A PDSW 528 lehet a tökéletes Warzone SMG?

A PDSW 528, vagy ahogy a játékosok nagy része nevezi, P90 igazán kellemes helyzetbe került a mostani metában. A tartalomgyártó célja nem volt más, minthogy maximalizálja a mobilitást, hogy a játékosok gyorsan és hatékonyan navigálhassanak szerte a pályákon. Elsődleges fegyverként egy Snipert javasol, sokan a Signal 50 mellett teszik le a voksukat a jelenlegi felhozatalban. Az alábbi kiegészítőket ajánlja a tartalomgyártó:

  • Laser: VLK LZR 7mw
  • Optic: Cronen Mini Pro
  • Stock: Guard Duty Stock
  • Rear Grip: Stip-40 Grip
  • Muzzle: FTAC Castle Comp

A fenti videóban is jól látható, hogy a fegyver szintje elporlasztja az embereket a szervereken. Nem véletlen, hiszen a tűzgyorsasága mellet a TTK értéke is kiváló. Az agresszív játékosok is bátran a kezükbe vehetik, közeli távolságokon nem sok kihívója akad a P90-nek. Érdemes lehet kihasználni a Season 5 utolsó napjait, nagy eséllyel a Season 6 is megkavarhatja a metát. A szintén garantáltan érkező, új fegyverekről nem is beszélve.

Az utolsó Season 5 móka – Ezekkel a Warzone módokkal játszunk a héten

×