Egy héten keresztül két egészen fantasztikus független fejlesztésű játékra csaphatunk le teljesen ingyen az Epic Games Store-ban.

2023.09.21. – Újabb hétre fordultunk rá, ami azt jelenti, hogy az Epic Games is felkészült az újabb ajándékával, amit jófejségből minden játékosnak teljesen ingyen ad – legyen az potyázó, vagy hűséges és állandó vásárló. A szeptember 21-i héten azonban nem egy, hanem nyomban két játékot raknak a zsebünkbe, melyek forintban számolgatva nem, de játékművészetileg nagyon is értékes indie alkotások.

Szeptember 21-től kezdődően egészen a következő hét csütörtökéig, azaz 28-ig bezárólag az Epic Games egyik ajándéka az Out of Line című logikai platformer lesz. A Nerd Monkeys játéka egy valóságos vizuális csoda, egyszerűen lenyűgöző a kézzel festett 2D-s grafika, ami remek érzékkel simul a játékmenetbe.

A történet is érdekes – na meg gondolatébresztő, amiről spoilermentesen annyit érdemes tudni, hogy egy San nevű fiatal fiút kell kijuttatni egy furcsa gyárból. A kaland során megannyi érdekes feladványt kell megoldanunk, sőt, néhol nem csak az agyunkra, hanem még az ügyességünkre is szükségünk lesz, ha tovább szeretnénk jutni.

A második ingyen berámolható játék pedig a The Forest Quartet című narratív kalandjáték lesz, amit ugyanebben az idősávban: szeptember 21. és 28. között lehet az Epic Games Store-os könyvtárunkhoz adni. Érdemes is így tenni, ugyanis az Out of Line-hoz hasonlóan egy igazán remek indie gyöngyszemmel lehetünk gazdagabbak.

A The Forest Quartet viszont inkább egy rendkívül okos rejtvényekkel teli kalandjáték, ami egy elhunyt énekesnő végső búcsúját mutatja be játékos, de érzelmes módon. A játék – a fejlesztők-alkotók személyes élményeivel megtöltött – története során a fiatal lány szellemével kell meglátogatnunk a barátait, és az érzéseikhez kapcsolódva kell feloldanunk a belső feszültségeiket. A The Forest Quartet egy csodás utazás, amit vétek volna kihagyni – pláne ingyen.

Mindeközben ezekről az ingyenes játékokról sem érdemes lemaradnod:

50!!! Ismétlem: 50 istenkirály retro játék lehet teljesen INGYEN a tiéd

×