Nem csalás, nem ámítás, valóban 50 remek játékra rabolhatsz rá, bármiféle trükközés vagy feliratkozás nélkül teljesen ingyen.

Még mielőtt egy határozott mozdulattal a listára görgetnél, gyorsan pontosítanom kell a címet. Ha félrevezettelek, hát bocsáss meg nekem, de máshogy nem tudtam megoldani. De nyugi, ne menj sehová!

A játékok tényleg ingyenesek, és egy GoG-os regisztrációnál többet nem is kell tenned, hogy berámold őket. A gyűjtésbe viszont nem csak régen megjelent címek kerültek, hanem néhány közelmúltbéli alkotás is. Ezek többsége a retro szent jegyében születtek, tehát sok közöttük a játékmenetével vagy a vizualitásával adózik a játéktörténelem jeles képviselői előtt, szóval ne tévesszen meg a feltüntetett évszám, szinte mindegyiknél garantált az időutazás.

De a lista egy másfajta magyarázatot is igényel.

Ezeket a játékokat a GoG ingyenes szekciójában leltem, amit ha most lenyitna valaki, akkor ki se látna a demók, a prológusok és a különféle próbaverziók alól. Éppen emiatt nehezen talál rá az ember azokra a teljes értékű programokra melyeket egyetlen fillér elköltése nélkül rámolhatunk be – a legtöbben valószínűleg már az első oldal felcsapása után továbbállnak.

Ezért is döntöttem úgy, egy szép nagy csokorba szedem őket. Az alábbi 50 játékot tehát bárki teljesen ingyenesen a GoG-os könyvtárához adhatja, ott is maradnak örökre, és pusztán annyit kell csak tenni, hogy a zölden kiemelt címekre kattintva a profilunkba lépve a szintén nagy zöld FREE gombban igényeljük. Ennyi. A legjobb pedig, hogy a CD Projekt RED játékáruház DRM Free, azaz a játékokat a továbbiakban bárhol és bármikor telepíthetjük.

Beneath a Steel Sky

Shadow Warrior

CAYNE

Postal

OpenTTD

TESII: Daggerfall Unity

Quake II RTX

Wolfenstein: Enemy Territory

Destroy All Humans: Clone Carnage

Gravewood High

De ezekről sem érdemes lemaradnod:

21 egészen fantasztikus játékkal játszhatsz teljesen INGYEN a Steamen

×