A Steam ismét elkényeztet minket. Újabb ingyenesen beszerezhető játékot kínálnak, s ennek még a visszajelzései is elsöprően pozitívak!

2023.09.19. – Manapság már egyre többen nyitnak a videojátékok felé. A játék, mint olyan a hétköznapjaink részévé vált, magunk mögött hagyva ezzel a 90-es évek stigmáját. Azok a fiatal felnőttek, akik gyerekkorukban sokat játszottak, biztosan sokszor megkapták a családtól, hogy mindez semmire sem jó, inkább tanuljanak. Ilyesmire ma már kevesebb példát látni, ám ebben az olyan platformok, mint a Steam is nagyban a segítségünkre vannak.

A Steam egy olyan kliens, ami egyben egy hatalmas webshop is. A Valve platformja csurig van töltve játékkal, amit a megvásárlásuk után a Steam Launcheren keresztül lehet futtatni. Ami miatt kiemelkedően jó lehetőségekkel bír a Steam, az a belső piac. Ha például valaki ügyes Counter-Strikeban, a temérdek megszerzett ládát és jutalmat eladhatja más Steam felhasználónak. Az így megszerzett pénzt pedig további játékbeli tartalmakra, vagy játékokra lehet fordítani.

Persze nem kell mindig mélyen a zsebünkbe nyúlni

Nem minden a pénz, s ezt a Steam is erősen vallja. Időről időre szeretnek ingyenessé tenni egy-egy játékot, ami mozgásban tartja a felhasználó közösséget, na meg jó eséllyel mosolyt csal párak arcára. Most is jelentkeztek egy speciális kínálattal, ezúttal a kalandkedvelőket kényezteti a Steam.

S ha mindezt legszívesebben párosban csinálnánk, az még jobb, ugyanis a Total Mayhem Games játéka pontosan ebben a legjobb.

Október 13-ig ingyenesen tölthető a We Were Here Expeditions: The FriendShip. A játék egy óriási kaland, amit akkor lehet a leginkább élvezni, ha van hozzá egy párunk. A Steam felhasználók „nagyon pozitív” visszajelzéseket adtak a címről, ráadásul már több mint 3000-en elmondták a véleményüket róla.

steam

Ráadásul attól sem kell tartani, hogy a két illető távol lakik egymástól, a játék ugyanis online co-op lehetőségeket kínál. Plusz nem muszáj mindenkinek a PC-je előtt görnyedni, platformok közötti többjátékos lehetőséget is pakoltak bele a fejlesztők.

Az indie játék egyébként egyáltalán nem öreg, idén szeptember 14-én jelent meg. Az ilyen jellegű népszerűsítési mozgalmakat a tripa-A játékok fejlesztői is elleshetnék a „kicsiktől”…

A játékot IDE kattintva szerezheted meg.

Ezt olvastad már?

Van olyan jó az iPhone, hogy magadra varrasd? Szerintük igen – GALÉRIA

×