A Mortal Kombat 1 Premium Edition előrendelői már tolhatják is az új püfföldét. Ráadásul már azt is tudjuk, hogy mit ajánlunk mellé!

2023.09.15. – Szeptember 19-én az összes Xbox Series, PS5, PC és Nintendo Switch harcos bevetheti magát a brutális küzdelmekbe. Akik viszont mélyebben a zsebükbe nyúltak, és már előre megvették a 120-130 ezer forintos Kollector’s Editiont, vagy a 35-36 ezres Premium Editiont, azok már szeptember 14-én, tehát öt nappal korábban elindíthatták a játékot.

Az előrendelők azonban nem csak napokat nyertek, hanem egy extra karaktert, Shang Tsungot is megkapták. A drága gyűjtői őrült király cuccokat rejt, míg a barátibb prémium kiadással 1,250 Dragon Krystal, illetve a Kombat Pack üti a markunk, ami tartalmazza a Jean-Claude Van Damme kinézetű Johnny Cage-et, na meg korai hozzáférést 6 választható hőshöz és 5 Kameo társhoz.

A Kollektor’s természetesen a Premium összes előnyét magába foglalja.

Mortal-lázban a világ

A Mortal Kombat-sorozat 1992 óta velünk van, de csak később került át konzolokra. A Midway eredetileg játéktermi gépekre tervezte a püfföldét. Végül akkora sikere lett a címnek, hogy sorozattá gyarapodott, ráadásul mind a mai napig az egyik legkedveltebb verekedős játéknak számít a piacon. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a hatalmas hype, ami a legújabb rész, a Mortal Kombat 1 körül zajlik jelenleg.

A félelmetesen élethű grafika és a letisztult harcrendszer lenyűgöző kombináció, a rajongók imádják, amit a NetherRealm Studios összehozott. Ám legyen bármennyire is sikeres egy sorozat, azért a büdzsé nagy részét még így is marketingre költi a forgalmazó.

mortal kombat

Valószínűleg így került egy ernyő alá a Mortal Kombat 1 a Mondo Brewing Companyvel. Utóbbi speciális kézműves söröket készít, s az egyik legújabb italuk a „Flawless Victory” nevet kapta, amit ugye már nagyon is jól ismerünk az MK-ból. (Még akkor is, ha kompetitív közegben nagyon ritkán látjuk kiírva.)

Nincsen szó véletlenről, az új Flawless Victory dobozán mortal kombatos dizájn tetszeleg. A színes mintára Liu Kang és Kitana is rákerült, utóbbi mondjuk kétszer is.

A világos sört a Mondo Brewing Company weboldaláról lehet berendelni, egy hatos csomag 30 fontba, vagyis körülbelül 13500 forintba kerül jelenleg.

Ezt olvastad már?

Hivatalos DLSS és még jó sok finomság – Ezekkel bővül a Starfield

×