Call of Duty

Nem csak felújított pályák érkeznek Modern Warfare III-ba – Íme a terv

2023.09.14. – A Call of Duty fejlesztői javában az októberben esedékes Modern Warfare III bétára készülnek. Augusztusban megtörtént a hivatalos leleplezés is, ám az elmúlt hetek sem teltek unalmasan. Kiderült, hogy a multiplayer mód jelentősen átalakulhat, hallgatva a játékosok visszajelzésre. Az sem titok már, hogy a kozmetikai tárgyainkat sem kell félteni, minden átkerül majd az új címbe. Szerda este pedig megismerkedhettünk a Modern Warfare III startjakor érkező pályákkal.

Hamar kiderült, hogy a fejlesztők a Modern Warfare 2 (2009) ikonikus pályáit dolgozzák át. Az azóta többször megújult játékmotor és a friss technológia megoldások lehetőséget nyújtanak majd arra, hogy soha nem látott részletességet tapasztaljunk az ismerős helyszíneken. Sokan értékelik a fejlesztők erőfeszítéseit, ám azt is túlzásnak tartják, hogy gyakorlatilag új pályát nem hoz magával a friss Call of Duty cím. Szerencsére az Activision is az arany középút elérését tűzte ki célul, így ezzel kapcsolatban is kaptunk némi támpontot.

Sok friss pálya érkezik a Call of Duty első két szezonjában

A CharlieINTEL Twitter fiókja igazán örömteli hírrel szolgált. Az Activision elárulta nekik, hogy a Modern Warfare III első szezonja 3 új 6v6 pályát hoz majd magával és hasonlóra lehet számítani a második szezonban is. Új helyszínekben sem lesz hiány. Azt már a korábbi szivárgásokból is jól tudhatjuk, hogy az első szezon körülbelül a megjelenés után egy hónappal startol el.

Ekkor azonban nem csak a fizetős mód rajongói, hanem a Warzone játékosok is örülhetnek. Új pálya debütál a Call of Duty battle royale módjában is, de a fegyverek integrációja sem maradhat el. Most már tényleg nem kell sokat várnunk a játék kipróbálására, a béta október első napjaiban startol. Az első hét PlayStation exkluzivitást élvez majd, talán utoljára a franchise történetében.

Arpi

Korábbi cikkek

A Disney bevásárolja magát az Epic Gamesbe – a célpont a Fortnite

Gábor János 2024.02.08. - A filmes cégóriás beszáll az Epic Gamesbe, ráadásul nem is akármekkora…

25 perc telt el azóta...

Ezeket a játékmódokat hozta el a Warzone Season 2

2024.02.07. – Február hetedikén hivatalosan is elstartolt a Warzone és a Modern Warfare III második,…

14 óra telt el azóta...

Pillanatok alatt feltörhető a Windows védelme – Nincs is rá megoldás?

2024.02.07. - A Windows éppen 17 éve, 2007 januárjának végén mutatta be a BitLocker nevet…

14 óra telt el azóta...

Több szinten is átalakult a Counter-Strike 2 füstje – Erre számíthatsz

2024.02.07. - A Counter-Strike 2 rajongók végre kicsit fellélegezhettek, hiszen február hetedikén új frissítésre ébredhettek.…

14 óra telt el azóta...

Pofátlanul jó áron húzhatod most be ezt a 144 Hz-es gamer monitort

2024.02.07. - Az elmúlt években minden máshoz hasonlóan a gamer monitorok piaca is átrendeződött. Míg…

15 óra telt el azóta...

Közel 20 Warzone fegyvert érintenek a Season 2 nerfek, buffok – Itt a lista

2024.02.07. - A Warzone játékosok több mint két hónapja élvezhették már a Modern Warfare III…

16 óra telt el azóta...