Sikerült egy videón is rögzíteni, ahogy egy Tesla Cybertruck halad az autópályán. Majd olyan dolog történt, aminek akár baleset is lehetett volna a vége.

2023.09.13. – Amikor Elon Musk és a Tesla először bemutatta a Cybertruck nevű elektromos autót, mindenki nagyon meglepődött. Elsősorban azért, mert a cyberpunk világokra emlékeztető, eléggé szögleltes autó igen furcsán nézett ki. Másodszor pedig azért, mert elvileg törhetetlen, ám már a bemutatón megrepedt az ablaka. Bár sokáig nem hallottunk az autóról, végük a Tesla elkezdte a gyártását, sőt már az első szállítmányok el is indultak.

Így aztán az elmúlt időszakban egyre többen számoltak be arról, hogy Tesla Cybertruckot láttak az utakon. Nemrég szintén egy ilyen videó jelent meg, amin az is látszik, hogy nem éppen sikerült az autót tökéletesen összerakni.

Tesla Cybertruck?

A képen látható autó több mint 400 kilométert képes megtenni egyetlen töltéssel, ára pedig közel 40 ezer dollár, az az több mint 12 millió forint – jelentette be Elon Musk 2019-ben. Elon Musk a kaliforniai Hawthorne-i Tesla Design Centerben mutatta be a Tesla Cybertruck-ot, ami acélból készült és páncélozott üveggel lett ellátva. A Cybertruck elvileg 2.9 másodperc alatt gyorsul 100 kilométer/órára.

A bemutató után nem sokkal az interneten a gamerek elindították a mémhullámot, mivel a futurista külsejű jármű külseje igen hasonlít a régi, pixeles grafikával rendelkező videojátékok autóihoz. A Kotaku szerint az egész olyan, mintha egy PS1-es játékból lépett volna elő, mások szerint olyan, mintha egy gyerekrajz alapján készítettek volna autót.

Leesett róla valami

Egy nemrég megjelent videó tanúsága szerint a Tesla Cybertruck már az utakon hasít, azonban lehet, hogy nem minden tökéletes rajta. Az autópályán haladva ugyanis hirtelen leszakad róla egy alkatrész, látszólag egy díszrács, ami majdnem eltalál egy autót. Szerencse, hogy nem lett baleset a vége.

Aki ismeri a Tesla autóit, vagy figyelemmel kísérte őket, tudja, hogy ez nem meglepő. A Tesla kocsik híresek a gyenge anyaghasználatról és a gyatra összeszerelésről – állítja a PCFórum. Persze ez egyelőre nem tűnik óriási hibának, mivel ez bármelyik autóval előfordulhat. Csak remélni tudjuk, hogy ennél nagyobb bakit nem látunk a Cybertrucktól.

Ezt láttad már?

Hivatalos: tényleg egy fillért se kell fizetned a Sims 5 letöltéséért

×