Gaming

Brutál menő Street Fighter kiegészítőket kapnak a PC-s játékosok

2023.09.12. – A Capcom nagysikerű verekedős játékának, a Street Fighter rajongóinak idén igazán jó évük van. Kezdődött a folyamat ott, hogy idén végre megjelent a sorozat hatodik epizódja júniusban. A játék ezúttal új szintre emelte a verekedős mókát, komoly online hub-rendszert kapott, na meg végre saját harcost is generálhattunk. Sztorit is kapott a hősünk, kihívhattunk másokat online, valamint a jól ismert karakterektől tanulhattunk új mozdulatokat. A közösség kifejezetten kedvelte és mind a mai napig kedveli is a címet, aminek biztosan örül a Capcom, hiszen hamarosan megjelenik az új Mortal Kombat és a Tekken 8 is, így biztosan szegmentálódni fog a piac.

Mivel már egy ideje éles a Street Fighter 6, az első komolyabb kiegészítő is megérkezett már hozzá. Elindult a Year 1 Character Pass, július vége óta már játszható Rashid. Őt ugyan először az ötödik részben láthattuk, ám ettől függetlenül igazi nagy kedvenc a rajongók között. Ősszel érkezik a következő delikvens, A.K.I., őt már a 2023-as EVO-n mutogatták is a fejlesztők. Télen Ed érkezésére lehet számítani, a Pass utolsó játszható karaktere pedig Akuma lesz 2024 tavaszán.

Pénztárcát nem kímélő uborkaszezon

A játék tehát nagy lendülettel startolt el, ám a Fighter Pass kiemelt elemei nem érkeznek túl gyorsan. Szerencsére bőven van kikkel játszani, plusz a különféle online tornák és egyéb lehetőségek bőven kínálnak játékórákat. Viszont amíg a játékon belül nem lehet szépíteni a Street Fighter repertoárt, megtehetjük ezt a való világban.

A Cooler Master rettenetesen menő Street Fighter perifériákkal támadja be a piacot. Nehezen tudom elképzelni, hogy a die hard fanok nem fognak legalább egy klaviatúrára rárepülni, pláne akkor, ha nem gamepaden, hanem billentyűzeten keresztül játsszák a játékot.

 

Gyakorlatilag egy egész Street Fighter PC-t összedobhatunk a Cooler Masternek köszönhetően. Jön spéci billentyűzet, egér, fejhallgató, gépház, ventilátor, de vízhűtő berendezés és blankás tápegység is. Ám ha ez nem lenne elég, akkor azért többfajta gamer széket is az asztalunk elé tolhatunk, biztos ami biztos.

Ezt olvastad már?

Cloud

Korábbi cikkek

Hazánkba is megérkezett az AMD új gamer CPU-ja, nem csak az USA-ba

2024.02.01. – Az AMD 2022 márciusában jelentette be az első, X3D végű processzorát. Ez még…

4 perc telt el azóta...

Visszatért a Warzone egyik legjobb fegyvere – Ez a kiegészítő a titok

2024.02.01. - Február 7-én elstartolt a Warzone és Modern Warfare III újabb közös szezonja. A…

19 perc telt el azóta...

Ezt az ingyen játékot neked szánják, ha szereted az agyad is használni játék közben

Bódi Dániel 2024.02.01. - Az egyedi, művészi és a kifejezetten intelligens játékok kedvelői, akik nem…

40 perc telt el azóta...

Meghalt a Nokia, éljen a Nokia! Nincs több okosmobil, de a márka nem tűnik el

Gábor János 2024.02.01. - Elég egyértelmű jelzést küldött a Nokia készülékeket gyártó cég arról, hogy…

2 óra telt el azóta...

A taxisok élete nem csak játék és mese – Ilyen lesz a Taxiszimulátor

2024.02.01. - A Maxis műfajt teremtett 1989-ben, amikor piacra dobták a SimCity-t. A városi életet…

2 óra telt el azóta...

Váratlan, nagyobb frissítést kapott a Modern Warfare III – Ezek élesedtek

2024.02.01. - Azt már a Call of Duty fejlesztői is megerősítették, hogy február 7-én érkezik…

3 óra telt el azóta...