A legújabb Street Fighter a nyár legelején jelenik meg, de addig is ki lehet próbálni, hogy milyen élményre számíthatunk, ráadásul teljesen díjmentesen.

A Street Fighter 6 2023. június 2-i megjelenése előtt a Capcom egy új, ingyenesen játszható demót mutatott be PS5-re és PS4-re, de a többi platformra sem kell sokat várni – írja az Endgadget. A játékban végigjátszhatjuk a World Tour mód első részét, és létrehozhatunk egy avatárt, amelyet az alapjátékban használhatunk majd. A fejlesztő bemutatta a játék első négy játszható karakterét is: Rashid (2023 nyarán jön), A.K.I. (ősz – 2023), Akuma (2024 tavasza) és Ed (2024 tél).

Forrás: Capcom

A Capcom részletesen bemutatta az egyjátékos Street Fighter 6 játékmódjait is. Az egyik az úgynevezett World Tour, amiben tehát avatárokat fejleszthetünk, illetve felfedezhetjük Metro City-t és más helyszíneket, sőt, interakcióba léphetünk a Street Fighter és a Capcom történetének híres szereplőivel (pl. Haggar, Carlos Miyamoto, stb.).

A játékban Luke, a Street Fighter V egyik legfontosabb DLC-karaktere, valamint a rajongók által kedvelt Ryu és Chun-Li is szerepelni fog. A Capcom korábban úgy jellemezte Luke-ot, mint „a Street Fighter jövőjének kulcsszereplőjét”, aki segít majd kibővíteni a játék világát.

 

A verekedős franchise következő darabja PS5-re, PS4-re, Xbox Series X|S-re és PC-re jelenik meg. A demó már elérhető PlayStation 4/5-re, míg Xboxra és Steamre a jövő héten, április 26-án érkezik meg.

Kell még egy kis bunyó? Ezekben nem csalódsz:

Íme a világ 10 legjobb videojátéka, ami japán anime alapján készült

 

×