Ahogy a többi online játék, úgy a Warzone sem mentes a campelő játékosoktól. Szerencsére egy kiegészítő használatával megviccelhetjük őket.

2023.09.11. – A Warzone metája folyamatosan alakul. Az első szezonokban kicsit visszafogottabbak voltak a fejlesztők, ám az utóbbi 2-3 hónap nem igazán ismer kegyelmet. A fejlesztők nem csak a Season 4 végén és a Season 5 elején módosítottak az erőviszonyokon. A Season 5 Reloaded is sok mindenbe belenyúlt, de a köztes, kisebb frissítések is hoztak mindig egy kis nerfet, buffot. Játékos legyen a talpán, aki ezt le tudja követni, szerencsére rengeteg segítséget kapnak.

A Warzone-ban elképesztően sok fegyver áll a játékosok rendelkezésére, melyeket aztán tovább lehet alakítani. A kijelzők repertoárja is brutális, sőt, a Weapon Tuning segítségével újabb utak nyílnak meg a játékosok előtt. Vannak olyan attachmentek, melyeket szinte bűn kihagyni az egyes loadoutokból, ám néha egy kis kísérletezgetés sem árthat. Eltérő játékstílusokhoz eltérő kiegészítők dukálnak, sőt, a móka-faktort sem érdemes kihagyni a dologból. A Ranked meccsek nem ismernek kegyelmet, de a „sima” mérkőzések során egy kis fun mindig megengedett.

Eleged van a Warzone camperekből és a Riot Shieldből?

Az online játékokban mindenki mást szeret. Vannak, akik megállás nélkül rohangálnak a szervereken. Mások azonban akár hosszú perceket is eltöltenek egy-egy bokorban vagy házban bujkálva. Az utóbbi kategóriát sokan lenézik, ám vannak, akik tényleg élvezik ezt is. Idegesítő lehet a camperek jelenléte egy-egy meccsen, ám szerencsére léteznek módszerek, kiegészítők arra az esetre, ha megelégelnénk őket.

Metaphor, az egyik legaktívabb Warzone szakértő egy igazán meglepő ötlettel jelentkezett be. A loadout lényegét az KL40-M2 Drill underbarrel adja, melyet jelen esetben a Kastov 762-re szerelt fel. A KL40-M2 tulajdonképpen egy launcher, mely akár 7 Drill Charge-ot is az ellenfeleink felé küldhet. Metaphor a Fast Hands Perket ajánlja a fegyver mellé, melynek köszönhetően a Launcher újratöltési ideje is menedzselhető. A kiegészítő ráadásul a visszarúgáson is stabilizál valamennyit, így a móka mellett hasznos előnnyel jár. A KL40-M2 Drill Solo módokban lehet igazán hatásos a Riot Shielddel felvértezett vagy épp épületben campelő játékosok ellen. Egy próbát mindenképp megérhet a használata.

Season 5-ben is akad, laggol a Warzone? – Így javíthatsz a problémákon

×