Váratlan Warzone frissítés érkezett csütörtökre. A fejlesztők a közösségi oldalakon be sem jelentették a változásokat, pedig a metába is beleszólhat.

2023.09.08. – A Warzone Season 5 Reloaded frissítése sem hagyott minket változtatások nélkül, közel 20 fegyvert érintettek ezek. Úgy tűnik, hogy a fejlesztők az utóbbi 2-3 hónapban az átlagosnál jobban ráfeküdtek a felhozatal egyensúlyozásra. Ezzel talán már a decemberben esedékes Modern Warfare III integrációt készítik elő, hiszen akkor már két játék felhozatalát kellene finomítani. Az SMG kategória a fejlesztői statisztikák alapján a legegészségesebb, ezért főképp AR, BR és LMG változtatásokra készülhetünk még az elkövetkezendő időszakban.

A Cronen Squall kemény nerfet kapott egy héttel ezelőtt, miközben az M13B szinte az égig repült. Ennek ellenére a Cronent gyakorlatilag lehetetlen kitúrni a Warzone toplistáiról, a játékosok még mindig teljesen élhető alternatívaként tekintenek rá. Éppen a minap vizsgáltuk a legnépszerűbb fegyverek listáját, amikor feltűnt, hogy az RPK ismét a legjobbak között lehet. Volt egy időszak, amikor mindent uralt az RPK és a Fennec párosa, ám az elmúlt pár hónapban nem igazán vette fel a földről senki. Könnyen lehet, hogy csak pár napig tartott ez az időszak, csütörtökre újabb Warzone frissítés érkezett.

A Warzone fejlesztői két fegyvert is nerfeltek

Warzone - RPK

Warzone – RPK

A játék közösségi felületén nem emelték ki a frissítés tényét, holott két, népszerű választás is gyengítésben részesült. A hivatalos Call of Duty – Warzone bejegyzés alapján az alábbi változásokra érdemes felkészülni:

Cronen Squall

  • A közelharcban tapasztalható sebzését csökkentették
  • A nyaksebzés szorzóját csökkentették
  • A felső törzs sebzésszorzóját is csökkentették

RPK

  • A közelharcban tapasztalható sebzését csökkentették
  • A közelharci Range is csökkentésre került
  • A fejlövés szorzója nőtt
  • A nyaksebzés szorzója csökkent
  • A törzs sebzésszorzója is csökkent
  • A végtatok sebzésszorzója is csökken

Jól leolvasható tehát, hogy a fejlesztők nem igazán kímélték egyik fegyvert sem. A pontos értékek ezúttal sem ismertek, így nagy eséllyel a Warzone szakértők adhatnak majd pontos választ arra, hogy mennyit is befolyásolnak ezek a módosítások. A fejlesztők ezen kívül az MRAP járművek Precision Airstrike sebzését is módosították. Ennek köszönhetően már nem pusztíthatóak el egyetlen ilyen támadással a járművek az Armored Royale játékmódban.

Végre itt az új pálya – Ezekkel játszunk a héten Warzone-ban

×