A frissítések mindig megkavarják a Warzone egyensúlyát. Különösen igaz ez az elmúlt három alkalomra, a fejlesztők nem fogták vissza magukat.

2023.09.03. – 2022. november 16-án érkezett meg a Warzone 2.0, ám nem egyedül. A DMZ nevet viselő, szintén teljesen ingyenes játékmód is ekkor debütált. A COD alap világának és az Escape from Tarkovnak szerelemgyerekét köszönthetjük benne, mely megosztóra sikerült. Több felhasználó szinte csak ezzel a móddal játszik, míg a legtöbb Warzone veterán azért inkább a klasszikus battle royale vonalnál maradt. Több ajándékkal is kedveskedtek a startkor a fejlesztők, ide tartozhat az M13B Blueprint és néhány apróság.

Egy dolog azonban biztos, a DMZ exkluzív M13B Blueprint megszerzése miatt biztosan mindenki játszott néhány kört az újdonsággal. Egy időszakban kötelező volt a feloldása, hiszen olyan tulajdonságokkal rendelkezett, mely a legjobb fegyverek közé repítette. Aztán a fejlesztői nerfek, buffok szépen megtették a hatásukat, jobb alternatívák felé vándoroltak a Warzone rajongók. Azt hihettük, hogy a Season 4 végi és Season 5 eleji gyengítések, erősítések után kis pihenés következik, ám a fejlesztők máshogy gondolták. Múlt szerdán 20 fegyvert érintettek a hivatalos blogbejegyzésben, ismét lehet kísérletezni a szakértőknek, játékosoknak.

Az M13B lehet a legjobb AR most a Warzone-ban?

Merész kijelentés, ám WarzoneLoadout főállásban a játék fegyvereivel és azok statisztikáival foglalkozik. Ennek köszönhetően igazán megbízható forrásnak tekinthetjük egy ideje, nem véletlen, hogy az általa fejlesztett telefonos applikációk is hatalmas népszerűségnek örvendenek. Már a frissítés napján bizakodott az M13B erejében, melyet később az extra mérések is megerősítettek.

Warzone M13B

A fenti Tweet üzenetben és képen az ajánlott kiegészítők listáját olvashatod le. Természetesen ezúttal sem maradunk Weapon Tuning értékek nélkül. A képen ezek mellett leolvashatjuk a Time-To-Killt (Öléshez szükséges idő) és egyéb, szintén fontos statisztikákat is.

Ha inkább az SMG kategória felé húz a szíved:

Egyszerű trükkel lehet igazán OP a Lachmann Shroud a Warzone 2-ben

 

×