Az idő pénz, mi pedig imádjuk ezt az új irányt!

Az FC24 Ultimate Team módjának magja megmarad a réginek, csomagokból lapokat szerezhetünk, amiket felhasználva klubot és kezdő keretet építhetünk. Ezekkel a csapatokkal pedig egymásnak eshetünk online barátainkkal, vagy bárkivel, aki a szervereken akar velünk egyetemben érvényesülni.

Persze mindig kell valami újdonság, ez az, ami mozgásban tartja a játékot, na meg értékesíti a szoftvert a pénztáraknál. Az FC24 esetében az egyik legnagyobb újítás, hogy innentől kezdve női focistákat is nyithatunk majd a csomagokból, sőt mi több egyszerre játszathatjuk is őket a férfiakkal az Ultimate Team keretünkben. Ami eddig nem volt tiszta, hogy hogyan fognak linkelni a férfiakkal, a nemzetiségek mellett a klubok egyezése is számítani fog. Így tehát, ha a csapatunkban lesz Sam Kerr és Reece James is, mindkettő kap egy-egy összhangpontot a Chelsea miatt. Nem fog számítani, hogy az női Chelsea, vagy férfi Chelsea, ahol az adott illető játszik. A liga ellenben számítani fog, ott a Premier League nem lesz érvényes mindkét játékosra.

Ám azoknak, akik évek óta pörgetik a játékot nem ezek fognak igazán számítani. Sokkal fontosabb, hogy az Objective menüpontba érkezik egy Claim All lehetőség, ami végre megengedi nekünk, hogy egyetlen kattintással bezsebeljük a jutalmainkat, amiket játék közben feloldunk a különböző feladatok teljesítésével. Eddig képesek voltunk meccsenként 15-20 ilyet teljesíteni időnként és bizony egyesével kellett elfogadnunk őket. Ennek az időszaknak vége, végre a fontosabb dolgokra fordíthatjuk az időt.

S ha már az időről beszélünk, hosszú évek könyörgése után az EA Sports végre megadja nekünk azt, amit leginkább szerettünk volna. A Squad Battles mérkőzések játékideje csökken, immáron nem kell félidőnként 6 percet szenvedni a gép ellen, elég lesz csak 4-et!

Az eddig bejelentett tények fényében igazán jó anyagnak tűnik az FC24, nagyon reméljük, hogy a gyakorlatban is hozza majd mindezt.

Ezt olvastad már?

Igazi gamer táskát mutatott be a Zotac – Ezt tudja másfél millió forintért

×