Ha szeretnéd megmutatni, hogy mennyire vagy gamer és persze gazdag, akkor a Razer 24 karátos arany egerét neked találták ki.

2023.08.31. – Mindenki tudja, hogy a legjobb gamer kiegészítők akkor a legmenőbbek, ha tele vannak RGB világítással. Erről különösen a Razer ismert, ami legutóbb szentségtörést követett el, amikor a Razer borotvába semmilyen világítást nem rakott. Ami viszont még az RGB-nél is durvább, vagyis drágább, az az arany és az aranybevonat. Talán emlékeztek még a tömör arannyal bevont PS5-re, vagy a színarany iPhone 13-ra. Az ilyen és hasonló példákat sorolni lehetne. Most a Razer olyan egeret mutatott be, amit szintén arannyal vontak be.

Így néz ki a 24 karátos aranyból készült Razer Viper Signature Mini gaming egér.

Sajnos ebben az a rossz hír, hogy nem lehet kapni. A most megjelent egyedi darabot a Razer rendelte meg, valószínűleg igen csinos összegért. Olyan drága, hogy a Razer vezérigazgatója, Min-Liang Tan még az árát sem hajlandó megmondani.

„Az egér nem kapott árat, mert annyira őrülten magas az összeg és az egér annyira különleges. Ez a néhány kép nem adja át a valóságot” – írta Tan az X-en.

Arany egér

Az persze nem derült ki, hogy tulajdonképpen kinek készült ez az arany gaming egér. Feltételezhető, hogy létezik egy nagyon gazdag gamer valahol a világban, aki megkereste a Razert azzal, hogy szeretne egy egyedi arany egeret.

Nem kétséges, hogy egy igen drága változata a Razer Viper Mini Signature Editionnek. A standard Viper Mini nagyjából 100 ezer forintba kerül és magnéziumötvözetből készült. Természetesen kétségeim vannak afelől, hogy ez az egér komoly előnyt jelenthet a kompetitív online játékokban. Az arany súlya valószínűleg a játékok terén nem lenne előnyös, ugyanakkor arra tényleg jó, hogy valaki megmutassa, mennyire gazdag.

Bár nem tudjuk az egér aranyozás utáni súlyát sem, de biztos nehezebb, mint az alapmodell. Az arany ráadásul eléggé csúszós is lehet. Bár én nem vagyok Dagobert McCsip.

Kétségtelen, hogy mi gamerek nagyon szívesen villogunk a gyönyörű gaming setupokkal, így gondolom a polcra mindenki elfogadna egy ilyen Razer arany egeret. De vajon kié lehet valójában?

Ezt láttad?

Ennyi helyet foglal majd a Marvel’s Spider-Man 2 PS5-ön

×