Az új sláger nem csak a Starfield hangulatához illő, hanem egy egész fiatal generációhoz szóló ima. Tele van izgalommal, vággyal és reménnyel.

2023.08.31. – „A végzet hív bennünket, A csillagok gyermekei vagyunk, Akiket a fény vezet. Engedd, hogy új magasságokig érjünk el, A csillagokig az éjszakában” – énekli a legújabb Imagine Dragons dalban Dan Reynolds. A Starfield dal videoklipje a Bethesda Softworks csatornáján jelent meg, és Xbox logóval indul. Mivel a srácok nem forgattak hozzá külön kisfilmet, egy csomó új videó látható benne a Starfieldből.

És nem szabad nem meghallgatni!

Forrás: Bethesda

Ha csak egy videót nézel meg ma a YouTube-on, az feltétlenül az Imagine Dragons – Children of the Sky (a Starfield song): World Fly Through legyen! A dal magán hordozza a zenekar összes megkapó stílusjegyét, ami miatt egy világ imádja őket. Duzzad az érzelmektől, a többre vágyástól, a reménytől és mindezt megfűszerezi a Dragons szerzeményekre jellemző monumentális hangzás. Az egészhez nagyon illik Reynolds karcos hangja, ami egyenesen a lelkedig tuszkolja a refrént. Ha neki mégsem sikerülne, akkor még ott a zene utolsó harmadában beugró gyerekkórus. A csilingelő hangok mintha egyenesen az égből hullanának alá a Földre.

Hogy került Starfield projektbe a zenekar?

Az Imagine Dragons saját Facebook-oldalán osztott meg ízelítőt a slágerből. A bejegyzésben azt írják, egész eddigi életük nagy részében a Bethesda játékaival játszottak, ezért óriási megtiszteltetésnek veszik, hogy együttműködhettek velük egy Starfield dal elkészítésében. Nem ez az első hasonló projektjük: írtak már zenét a League of Legendshez és az Arcane-hoz is, szóval rutinos szerzők a gaming műfajban. Okkal eshetett éppen rájuk a Bethesda választása.

Ne feledd: a Starfield első élő streamjei már ma koraestétől elérhetőek lesznek. A játékot – ami miatt némileg átszabták a Game Passt is – a korai hozzáféréssel rendelkezők holnap hajnaltól, míg a többiek szeptember 6-tól tolhatják, Xbox Series X|S-en és PC-n.

Így játszott a Sziget az Imagine Dragons fellépése előtt:

Mindenhol gamerek vannak, még az idei Sziget Fesztiválon is

×