A héten elkezdtek érkezni az újabb FC24 hírek, a leakerek ugyanis rátették a kezüket egy friss és hatalmas Ultimate Team adatbázisra.

A héten elkezdtek érkezni az újabb FC24 hírek, a leakerek ugyanis rátették a kezüket egy friss és hatalmas Ultimate Team adatbázisra, ami a jelek szerint a szeptember végén érkező éles kliens adatait tartalmazzák.

A FIFA-szériából jól ismert Ultimate Team mód marad a játék középpontjában, azt viszont egészen eddig a hétig nem tudtuk, hogy pontosan mire is lehet majd számítani.

A hatalmas játékkedvet még tovább fokozta, hogy az EA Sports pár hete szabadjára engedte az FC24 projektet, legalábbis szűk körben, ugyanis augusztus 10-től elkezdték terjeszteni a zárt béta kulcsokat.

A bétából kiszűrt adatokat már láthattuk korábban, de mind az EA, mind pedig a közösség felhívta a figyelmét a kiváncsiskodóknak arra, hogy a bétakliensben látott és tapasztalt dolgok bizony változhatnak még az elkövetkező hetekben. Ez több esetben is megtörtént, azonban a leakerek arról adtak hírt a héten, hogy már elkezdték finomhangolni a játékot a fejlesztők és a végleges, szeptember végén várható kliens információit is elérhetővé tették.

Érthető módon azonnal rá is repültek az Ultimate Team-laptárára, s már el is kezdték megosztani a közösséggel a Gold lapok várható Top 50-es listáját. Ami biztos, hogy 87-es összértéktől indulunk felfele, s úgy található 50 lap 87 Rating fölött, hogy immáron már a nők is belekerültek a kalapba.

Még sajnos nem teljes a lista, jelenleg az 50.-től a 21. legjobb lapig ismerjük csak a felső elitet. Lautaro Martinez azzal, hogy kapott +1 Ratinget, hirtelen a legjobb 50-ben találta magát, ahogy a tavalyi nagy meglepetés után Odegaard is előkelőbb helyre került. Ráadásul az újonnan érkezők kapásból megkaparintottak maguknak 11 helyet, vagyis a kiszivárgott lapok több mint egy harmada női játékos.

Utóbbi jó hír, azonban ismerve az Ultimate Team megkötéseit, nem biztos, hogy minden pillanatban örülni fogunk annak, hogy a walkout egy hölgy, ugyanis a ligák miatt nehéz lesz őket beépíteni. Persze, ha stimmel a nemzetiség, vagy a klubcsapat, annyira nem lesz nagy baj.

Ezt olvastad már?

Most már biztos: ekkor leplezi le az Apple az iPhone 15-öt

×