A martalócképű ex-pankrátor olyan Mortal Kombat 1 reklámot villant, amit látva mintha visszarepültünk volna az időben.

2023.08.30. – A Mortal Kombat 1 nem csak rebootja lesz a nagy múltú verekedős játéksorozatnak, de több helyütt vissza is nyúl az 1992-es eredetihez. Lesznek például visszatérő fatality-k, poénok, mozdulatok, karakterek… de még reklám is.

Nem teljesen vagyok biztos benne (nincsenek róla emlékeim), hogy Magyarországra eljutott-e a legelső Mortal Kombat tengerentúlon virálissá vált reklámja, ezért megkockáztatom, hogy a hazai rajongók egy nagy része hozzám hasonlóan lemaradt róla. Pedig igen mókás, hogy egy amerikai nagyváros utcáin „MOOORTAAAL KOMBAAAT” felkiáltással rohangásznak szerte-szét az emberek, ezzel is egyértelműsítve a tényt: mindenki meg van tőle veszve.

És már miért ne lett volna?

Most ezt az 1993-as reklámot is sikerült rebootolni, méghozzá nem is akárkinek a vezényletével: a kőkemény, egy Mortal-karakternek is simán beillő játékőrült Dave Bautista nyitja és zárja stílusosan a tömeges ordítozást. Ennél nehezebb is lett volna jobb és hangulatosabb reklámot kerekíteni az új, mindent is újraindító etapnak, amiről ezúttal már mi sem maradunk le.

Ami pedig az eredeti reklámot illeti, azt a YouTube segítségével lehet 30 éves távlatokból pótolni:

Bautistára azonban még érdemes lehet figyelni, hiszen nem csak a(z egyébként 12.) Mortal Kombat 1 reklámja az egyetlen videojátékos projektje. A pankrátorból lett színész ugyanis nagy rajongója a Gears of Warnak is, aminek az ötödik felvonásába digitális formában kerül be, mint Marcus Fenix. Ezzel mondjuk még nem elégedett meg, és a Netflix élőszereplős adaptációjának főszerepére is ráhajtott.

De ne szaladjunk ennyire előre. A Mortal Kombat 1 ugyanis már az ajtónkon dörömböl, és szeptember 19-én az Xbox Series, PS5 és PC-s játékosokra rúgja az ajtót.

Ezt is érdemes elolvasnod:

Alaposan és ingyen megszépült az idén 19 éves legendás Doom 3

×