A Warzone és Modern Warfare II játékmódok három új fegyverrel bővülnek. A fejlesztők ezúttal a némaságra helyezték a hangsúlyt.

2023.08.29. – Hétfő este az Activision ismét begyújtotta a rakétákat. Rengeteg információt megtudhattunk a szerda este érkező, Season 5 Reloaded frissítésről. A legfontosabb változásokat, fejlesztéseket pár percen belül össze is foglaltuk, örülhetnek a Warzone és Modern Warfare II játékosok is. A fegyver nerfeket és buffokat csak a frissítés napján tudhatjuk meg, az új játékszereket azonban ideje közelebbről is megismerni. A hétfői bejegyzésben csak tételszerűen kerültek felsorolásra, ám a fejlesztők azóta bővebb leírással is ellátták a három leleplezett fegyvert. Ezúttal is három fegyver ékezik a Call of Duty-ba, így a Season 5 összesen hat újdonságot hozott el a játékosoknak.

Warzone fegyverek

Nézzük is, hogy mit érdemes tudni az újonc trióról!

Ezek a Warzone fegyverek érkeznek

Pickaxe (Melee)

Warzone

Ezúttal egy melee fegyverrel is bővül a felhozatal. A csákány igazán csendes és halk öléseket tesz lehetővé. Kategórián belül ez rendelkezik majd a legjobb sebzéssel és range-dzsel, így mindenképp megérheti majd kifarmolni. Ez a játék negyed Secondary Melee tárgya, a fejlesztők nem tolták túl eddig ezt a szekciót. A fegyver feloldásához 15 Operator ölést kell kiviteleznünk Melee fegyverrel.

9mm Daemon (Pisztoly)

Warzone

A fejlesztők itt sem finomkodtak. Állításuk szerint a P980 és X12 riválisa lehet majd az újonc. Hipfire tüzelési módokban és tűzgyorsaságban kerekedhet majd a többiek fölé. Ahogy azt sejteni lehetett, Akimbo kialakításban is kiaknázhatjuk majd a pisztoly képességeit. A fegyver feloldásához 15 Operator ölést kell kiviteleznünk Pisztoly kategóriába eső fegyverrel.

Lachmann Shroud (SMG)

Warzone

A játékosok talán egyik kedvenc kategóriáját erősíti az újonc. Az M13C és Fennec fegyverekhez hasonlóan beépített hangtompító segíti majd a játékosokat. Burst és fél-automata tüzelési módokat találunk majd a fegyveren, melyet leginkább közepes távolságokra ajánlj az Activision csapata. A feloldásához abszolválnunk kell a Sector E0 összes kihívását, azaz a fenti két fegyverét is. Ezt követően pedig 30 Operatort kell megölnünk SMG fegyverrel. A frissítés szerda este, 19:00 óra környékén élesedik majd a Warzone és Modern Warfare II szervereken, ekkor indulhat a grind. 

Forrás: COD Blog

Lara Croft, „új” pálya és csákány?! – Íme a Warzone Season 5 Reloaded

×