A VGU frissítések bizony elengedhetetlenek, hogy korszerűbbnek érezzük a régi karaktereket. Azonban van egy kis bökkenő…

A Riot Games abból a szempontból kiváló munkát végez, hogy időről időre a korszerűtlen karaktereket megpróbálják az új standard szintjére hozni. Ez történt anno Nunuval, Sejuanival, Trundle-el, valamint nemrég egy lazább vizuális frissítést kapott Ahri is. Az előbb említett karakterek esetében sokszor képességmódosítások is történtek, Ahri viszont tényleg „csak” egy korszerűsítő frissítésen esett át. Új animációk, új effektek, minimális kitmódosítás.

A helyzet viszont az, hogy összességében ezek a változtatások csak és kizárólag az alap karaktermodellt érintik, valamint az egyszerűbb skineket. Ha egy hősnek már van Legendary skinje, azt a Riot Games nem alakítja át.

Pontosan erre jött rá az Ahri mainek közössége. Mivel nagy a „szerelem”, ezért többen úgy döntöttek, hogy beruháznak a Legendary Star Guardian variánsra. Ám sokan csak a vásárlás után jöttek rá, hogy a „legfullosabbnak” számító kiadás jelenleg nincsen egy szinten az alap modell részletességével. Az új Ahrinak több apróbb animációja is van, ami élőbbé teszi a hőst, a Legendary ennek fényében sokkal „sterilebbnek” hat.

Elkezdődött hát egy párbeszéd a nagyobb fórumokon ennek kapcsán, hogy mennyire jó döntés a fejlesztőktől, hogy a Base Model mellett a Legendary skint a korábbi stádiumban hagyják. Véleményem szerint, ha már prémium tartalmakról van szó, elférne ezeken is egy kis alakítás, elvégre mélyen a pénztárcánk aljára kell nézzünk, ha meg akarjuk magunknak vásárolni őket. Az pedig elég kínos, ha az ingyenes verzió részletesebb és kidolgozottabb, mint a drága, prémium tartalom.

Ezt olvastad már?

Steve Jobs írt egy Apple hirdetést, ne tudd meg, mennyiért kelt el

×