A Warzone ötödik szezonja sem mentes a hibáktól. Az utóbbi napokban azonban két idegesítő bug is felütötte a fejét a játékban.

2023.08.27. – A Warzone ötödik szezonja kifejezetten sok újdonságot hozott magával a játékba. Érkeztek a szokásos nerfek és buffok, de friss játékszereknek sem vagyunk híján. A fejlesztők megajándékoztak minket az FR Avancer és Carrack .300 Sniper Rifle párosával, melyekhez néhány nappal ezelőtt az M13C csatlakozott. Ahogy azonban az lenni szokott, a játék ezúttal sem hibátlan. Nem is várható el egy ilyen nagy volumenű címtől ez, de azért kellemetlen szituációk tudnak ebből születni.

Warzone

Warzone

Vannak kozmetikai vagy UI hibák, melyek felett könnyedén átsiklik az ember, hiszen a játékélményt nem rontják. Néha azonban olyan bugok is felbukkannak a játékban, melyek melyek akár a sebzésekre, szélsőséges esetben pedig a meccsek végkimenetelébe is beleszólhatnak. Ennek tipikus példája éppen a múlt héten emlegetett melee hiba, mely gyanútlan áldozatait szedi a szervereken. A hétvége folyamán pedig egy olyan eset került napvilágra, mely bárkit érinthet és akár egy értékes győzelemtől is megfoszthatja a játékost. A sima BR módban talán még le is nyelhető ez, ám semmi nem garantálja, hogy Rankedben nem fordul majd elő.

Könnyen elúszhat a Warzone győzelem

Apparently I’m my own worst enemy….
by u/Happy-Twist-5342 in CODWarzone

A fenti videót a játék hivatalos subredditjére töltötte fel a Happy-Twist-5342 nevet viselő játékos. Keserédesen csak azt a címet adta neki, hogy „Úgy tűnik, én vagyok saját magam legnagyobb ellensége”. Ezzel azonban mindent el is mondott. A videón tökéletesen végignézhetjük, ahogy a Warzone megfosztja a jogos győzelemtől. Még az Operator számláló is mutatja, hogy ő az egyedüli játékos a szerveren. Ennek ellenére nem ér véget a meccs, majd szépen meg is hal a gáznak köszönhetően.

A hozzászólások alatt többet is megosztották, hogy sikerült nekik is megtapasztalni ezt a csodálatos hibát. Sokak szerint ilyenkor egy ártatlan játékos a Gulagban marad, gyakorlatilag ingyen győzelmet biztosítva magának, akár teljesen akaratlanul is. Ez azonban csak spekuláció, de nagy eséllyel tényleg valami hasonló állhat a háttérben. Egyet remélhetünk csak, hogy a fejlesztők kijavítják a hibát a Reloaded frissítésben.

Új, „ingyenes” Call of Duty csomag érkezett – Nem mindenki fog örülni

×