Nem te vered a politikusokat, hanem ők, egymást. Szupererejük is van: mutatjuk ki dobál őszi falevelet, vagy lángoló EU-s zászlót!

Politikailag rendkívül kiegyensúlyozott módon kb. ugyanannyi kormánypárti és ellenzéki közszereplő szerepel a Hungarian political fighting című játékban, és természetesen mindegyikük valamilyen egyéni, rá jellemző képességgel bír:

Rogán Antal például helikopterekkel, Vona Gábor égő EU-s zászlóval, Karácsony Gergely őszi falevelekkel dobálózik, de Kövér László házelnökkel is csínján kell bánni, mert bármikor fejbe kólinthat a kalapácsával.

Jól vigyázz, hogy melyik politikust választod ki saját karakternek a legelején, mert a Kampány módban vele kell átverekedned magad a legismertebb közszereplőkön, és tényleg bárki, de

BÁRKI szembe jöhet!

Ha Németh Szilárd megvolt, akkor Áder János, majd Tarlós István püfölheti tovább a politikusodat, de őt már simán követheti Széll Bernadett, Hadházy Ákos és Gyurcsány Ferenc is, hogy a végén Karácsony Gergely, majd – a main boss – maga Orbán Viktor védje a hazát az elszántságoddal szemben. Ha mindenki megvolt, léphetsz tovább a Villámháború fázisába!

A botegyszerűsített Street Fighter stílusában – és nyilván a U.S. Political Fighting nyomán – készült Hungarian political fighting a készítők bemutatkozása alapján humoros perspektívából igyekszik láttatni napjaink közszereplőit és politikai életét, de megjegyzik:

„A játék karakterei kitalált alakok, mindennemű egyezésük a valósággal csupán a véletlen műve”.

Persze nézhetnél parlamenti közvetítést is, de szerintem mind tudjuk melyik lesz a szórakoztatóbb, szóval Androidra ITT, iPhone-ra pedig ITT tudod leszedni, persze ingyen.

Ezt is érdemes elolvasnod:

Ki volt a legelső ember, akit meggyilkolt egy robot?

×