Nagyon durva gamer széket hoztak létre, még a Starfield megjelenése előtt. A legjobb, hogy egy külön pilótafülke is jár hozzá, és akár meg is kaphatod.

2023.08.25. – Hosszú-hosszú várakozás után a Starfield lassan végre megérkezik, és belevethetjük magunkat a legdurvább űrkalandokba. A Bethesda szerint a játék már több mint 20 éve készül, de a korábbi technikai korlátok miatt a vízió sosem valósulhatott meg. A modernkori játékoknak köszönhetően azonban végre eljött az ideje, hogy bemutassák. Szeptember 6-én végre bárki játszhat vele.

Kétségtelen, hogy hogy kevés dolog van, ami olyan szintű elmélyülést nyújt, mint egy videojáték. Legyen szó egy messzi-messzi galaxisban történő kalandról, sírkamrák felfedezéséről, hatalmas fegyveres harcokról vagy akár a fociról. A videojátékok olyan lehetőségeket kínálnak, amiről a legtöbben csak álmodnak.

Ezért reméljük, hogy a Starfield is hihetetlenül komoly elmerülést nyújt majd, miközben űrutazásra indulunk az univerzumban, több mint 1000 bolygót és 100 csillagrendszert felfedezve. Ezt az elmélyülést fokozhatja, ha a játékot olyan székben játszod, amit most a Gamescomon mutattak be.

Íme a NASA ihletésű Starfield gamer szék és pilótafülke a Tempur és a Microsoft együttműködésének jóvoltából.

Starfield szék?

Az biztos, hogy ritkán látunk ennyire tematikus gamer széket, ami amúgy pont olyan, mint egy berendezés egy valódi űrhajóban. Na jó, talán a gamer monitorokat leszámítva. A széken helyet kapott egy joystickok is, valamint olyan műszerfal, ami elképesztő. Tökéletesen reprodukálja egy űrhajó pilótafülkéjének élményét anélkül, hogy valójában egy űrhajóban lennénk. A Starfield széket egy király videóval leplezték le.

Sajnos azonban van egy jó és egy rossz hírünk. A rossz az, hogy ezt a gamer széket és berendezést nem tudjuk csak úgy megvásárolni. Ugyanakkor van rá mód, hogy megszerezzük. Ahogy arról az Insider Gaming beszámol, a Tempur és a Microsoft az év végén jótékonysági nyereményjátékot indít, aminek keretében egy szerencsés nyertese hazaviheti a széket, mindennel együtt. Ehhez minél nagyobb összeget kell majd felajánlani jótékony célokra.

Sajnos az nem derült ki, hogy egyébként mennyit ér ez a szék. A Starfield 2023. szeptember 6-án érkezik PC-re és Xbox Series X|S-re. Ha előrendelted a Premium vagy a Constellation Editiont, már szeptember 1-jén játszhatsz vele. A Starfield az Xbox Game Pass-ben is elérhető lesz.

Ezt láttad már?

17.000 forint helyett INGYEN adják minden idők legjobb sci-fi játékának folytatását

×