Az EA Sports FC24-ben végre lehetőségünk lesz koedukált keretekkel nekivágni a Division Rivals, vagy éppen FUT Champions meccseknek.

Az EA Sports FC24-ben végre lehetőségünk lesz koedukált keretekkel nekivágni a Division Rivals, vagy éppen FUT Champions meccseknek. Szabadon alakíthatjuk majd a keretet, így ha lesz olyan női játékosunk, aki jobban teljesít a játékban, mint a jelenleg aktuálisan az adott pozícióban játszó férfi, egyszerűen csak kicseréljük a kettőt és mehet is a menet. Nem kell külön női játékmódot indítani, vagy csapatot építeni.

 

Még szebb az egész helyzetben, hogy a hivatalos bejelentések szerint egyáltalán nem fogják külön kezelni a nőket a férfiaktól a kanadai fejlesztők. Az Ultimate Team módban pontosan ugyan azok a szabályok fognak vonatkozni a nőkre, mint a férfiakra.

Ugyan úgy nyithatjuk majd a nőket pakkokból, vagy kaphatunk női játékosokat jutalomként (feltehetően TOTW, vagy egyéb promó pickek értendők itt). Lehetőségünk lesz a draft módban nőket választani, hiszen ebben a játékmódban az adott pillanatban elérhető teljes játékosrepertoárból merít majd a rendszer. Szintén kereshetők lesznek a Transfer Marketen is a hölgyek, na meg ugyan úgy használhatók lesznek SBC alapanyagként, valamint természetesen lesznek női SBC és egyéb Objective lapok is.

Egyedül az összhang megteremtése lesz furcsa, ugyanis a női bajnokságokat külön fogja kezelni a rendszer. Így tehát, ha egy hölgy, például Sam Kerr, az FC24 várhatóan legjobb női Gold játékosa, kerülne a csapatunkba, akkor az ausztrál nemzetisége miatt ausztrálokkal linkelne, a Chelsea játékosaként Chelsea játékosokkal lenne összhangban, ám az angol női első osztály nem lesz megfelelő egy férfi Premier Leaguenek. Így van, a ligák esetében lesz eltérés, viszont a klubok között nem tesz különbséget a rendszer. A Barcelona női játékosai simán linkelni fognak Lewandowskival, Pedrivel, vagy Ter Stegennel, ám nem adnak majd egymásnak dupla összhangot, mert ott sem fog stimmelni a bajnokság.

Ha tehát hibrid keretet szeretnénk építeni, fontos, hogy a nemzetiségeket és a klubokat figyeljük, ezen a vonalon lesz a legegyszerűbb nőket és férfiakat egyszerre a pályára küldeni.

Ezt olvastad már?

Ismét nagy árzuhanásba kezd a PlayStation 5 – tényleg jön az új vas?

×