Vannak olyan szerencsés játékosok, akik már tesztelhetik az EA Sports új játékát, az FC24-et.

Vannak olyan szerencsés játékosok, akik már tesztelhetik az EA Sports új játékát, az FC24-et. Egyébként már májusban elkezdődtek az éles tesztelések, ám akkor a kanadaiak még csak házon belül, meghívott vendégekkel próbáltatta ki a játékot, annak reményében, hogy a visszajelzések útján még jobbá tudják varázsolni a bétaidőszakig a címet. Ez a béta pedig a hónap elején elstartolt, könnyen lehet, hogy az olvasóink között is többen bekerültek a szórásba. Itt volt lehetőség letesztelni a játék legtöbb főbb módját, beleértve a karriert és az Ultimate Teamet is.

Természetesen utóbbi lesz az FC24 mozgatórugója, pontosan úgy, mint a korábbi FIFA játékok esetében. Annyi különbséggel, hogy most már simán csak Ultimate Team a játékmód neve, s a FIFA szervezetnek már semmilyen beleszólása nincs annak alakulásába.

Épp ezért az FC24-től kezdve a nők és a férfiak egyszerre is pályára léphetnek, sőt mi több, vegyes csapatokat is alakíthatunk belőlük. Az Ultimate Team épp ezért még sosem látott mélységeket hordoz majd magában, ami a csapatépítést illeti.

Na, de kik lesznek azok a hölgyek, akik a legnagyobbat fogják tudni lendíteni a csapaton?

Ugyan még valószínűleg a végleges statokon változtat az EA Sports, nagy valószínűséggel a sorrend nem feltétlenül fog változni. Így a lelkes adatbányászaink úgy döntöttek, hogy a bétaklienst darabokra szedik és kiszűrik belőle a legfontosabb infókat. Ilyen például a női felhozatal Top 5-je, ami a béta szerint a következő:

 

A Chelsea női csapatának támadója, az ausztrál Sam Kerr lesz a béta szerint a játék legjobb női futballistája a maga 91-es összértékével. Őt a világ legjobbjainak tartott észak-amerikai válogatott, Morgan fogja követni 90-es összértékkel, míg a harmadik helyre Little futhat be, egy 88-as lappal. Vagy ha úgy tetszik, akár a Chelsea fiatal szélsője Reiten, vagy a brazil Debinha is lehet harmadik, hiszen ők is 88-as összértéket kaptak, így kerültek be az FC24 női játékosainak elitjébe.

Fontos kiemelni, hogy most csak és kizárólag Gold lapokról beszélünk, női Hero, illetve Icon kártya nem került a kalapba.

Ezt olvastad már?

MINDEN, amit tudnod kell Ashokáról, mielőtt elkezded a sorozatot

×