Ha tényleg alapos szeretne lenni a kanadai kiadó, hátra van még 8 olyan név, akik bizony tetszelegtek FIFA borítón, ám még nem kapták meg a nekik kijáró Cover Star Icon lapot.

Ugyan jelenleg mindenki az FC24 érkezéséről beszél, még nincsen vége a FIFA 23 ciklusának.

Ahogyan tavaly, idén is egy hatalmas Best of eseményt csinált a FUTTIES-ból az EA Sports. Nem csupán agyonerősített prémium kártyák érkeznek, hanem bizony szépen sorjában meg is emlékezünk az év legjobb lapjairól. Természetesen vannak olyan FUTTIES lapok, amiket csak úgy a közösség örömére élesít a kanadai fejlesztőcsapat, viszont emellett szeretnek megemlékezni az elmúlt hónapok sztárjairól is.

S ha már nosztalgia, még mélyebbre nyúl az EA Sports, ugyanis sorban érkeznek úgynevezett End of an Era Icon, vagy más néven Cover Star Icon lapok, amik a FIFA-széria végét hivatottak megünnepelni. Azok az Icon lapok kerülnek a szóban forgó kategóriába, akik korábban felkerültek valamelyik FIFA verzió borítójára. Roberto Carlos, Xabi Alonso, Zidane és Ronaldinho például már teljesíthető is volt a játékban. Sőt mi több, Carlos lapját bármikor ki is próbálhatjuk, az EA Sports ugyanis mindenkinek adott egy ingyenes Loant, amivel több mint 20 meccsen keresztül játszhatunk.

8 remaining Cover Icons
by u/XOQXOQXOQ in EASportsFC

Viszont, ha tényleg alapos szeretne lenni a kanadai kiadó, hátra van még 8 olyan név, akik bizony tetszelegtek FIFA borítón, ám még nem kapták meg a nekik kijáró Cover Star Icon lapot.

Az egyik ilyen csúcsnév Ronaldo, akinek ezzel fixen egy 99-es lapját ünnepelhetnénk, ő a FIFA 18 Icon Edition borítójára került fel anno. De nem volt még szó Kaká, Matthaus, vagy éppen Henry új Cover Star kiadásáról sem, ahogyan Bergkamp, Sol Campbell, Lampard és Vieira is pózolt FIFA borítón.

Ezeket a neveket nagyon várja a játékosközösség, hozzáteszem joggal. Szerencsére az FC24 megjelenéséig még bőven van idő, így az EA Sports is be tudja pótolni az előbb említett 8 hiányosságot. Az egyetlen kellemetlenség a történetben, hogy ugye ketyeg az óra, így előfordulhat, hogy például egy Cover Star Ronaldoval csak pár napot pörgethetjük az Ultimate Teamet az FC24 megjelenése előtt…

Ezt olvastad már?

Új előzetes: nagy változásokat hoz a Cyberpunk 2077: Phantom Liberty

×